Haberler

ABD'li Gece Bekçisi, 2 Bin 500 Yıllık Mumyaya Tecavüz Etti

Güncelleme:

ABD'nin başkenti Washington'da akıllara durgunluk veren bir cinsel sapkınlık olayı yaşandı. Ülkenin en çok ziyaret edilen müzesinde 2 bin 500 yıllık mumya tecavüze uğradı.

Dünyaca ünlü doğa tarihi müzesinde gece bekçiliği yapan 44 yaşındaki James Monroe 2 bin 500 yıllık Mısırlı mumyaya tecavüz ettiği ortaya çıktı. Mısır koleksiyonunda bulunan, M.Ö. 500 yılına ait üst sınıftaki bir erkek mumyaya tecavüz ettiği güvenlik kamera kayıtlarında ortaya çıkan Monroe tutuklandı. Mumyada ise küçük deformeler olduğu belirlendi.

ABD'NİN EN ÇOK ZİYARET EDİLEN MÜZESİ

ABD'nin başkenti Washington'da National Mall'da bulunan doğa tarihi müzesi dünyanın en çok ziyaret edilen doğa tarihi müzesi olarak biliniyor. Toplamda 18 futbol sahası genişliğinde olan ve binden fazla çalışanı bulunan müzenin koleksiyonları bitkiler, hayvanlar, fosiller, mineraller, kayaçlar, meteorlar ve insan yapımı kültürel ürünler olmak üzere toplam 126 milyon örnekten oluşuyor.


GECE BEKÇİSİ MUMYAYA TECAVÜZ ETMİŞ

Bu müzede geçtiğimiz günlerde yaşanan olay bu kadarı da olmaz dedirten cinstendi. Mısır koleksiyonunda bulunan 2 bin 500 yıllık üst sınıf bir erkeğe ait olan mumyaya 9 yıldır gece bekçiliği yapan 44 yaşındaki James Monroe tecavüz ettiği ortaya çıktı.


MUMYADA KÜÇÜK DEFORMELER OLUŞMUŞ

Daha önce örnek çalışan ilan edilen fakat boşandıktan sonra psikolojisinin bozulduğu ve garip tavırlar sergilediği belirlenen Monroe mumyanın cam vitrinini açarak tecüvüz ettiği güvenlik kayıtlarında belirlendi. Mumyada küçük deformelerin fark edilmesi üzerine güvenlik kayıtları incelemeye alındı. Kameraların başındaki görevli görüntüleri gördüğünde gözlerine inanamadı. Mesai arkadaşının cam vitrini açarak mumyaya tecavüz ettiğini görmesi üzerine hemen ilgili birime iletti.


RUHSAL SORUNLARI VARDI

Polise görüntülerin gitmesi üzerine Monroe tutuklanırken mahkeme sürecinin başlatılabilmesi için psikolojik durumunun tespiti için psikaytri kliniğine sevk edildi. Yapılan incelemeler sonrası mumyanın kasık bölgesinde küçük deformeler olduğu belirlendi.

Görüntülerin iğrenç olduğunu belirten D.C. Emniyet Müdürü Cathy Lanier Lynn, "Mumya gerçekten cinsel suçlarının kurbanı değil, James Monroe'nun ruhsal sorununun yol açtığı davranışların kurbanı" dedi. (Kaynak: Habertürk)

İşte o mumyanın fotoğrafları;




Kaynak: Haberler.com / Güncel

Washington Cinsellik Yaşam Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (251)

HDP,Li:

mütecavizin chp, li olma ihtimali yüksektir.

92
13
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Kahrolsun Pkk-Pyd terör örgütü

66
13
yanıtYanıtla
oknn:

yuh diyorum artık ulan bunun yaptığını adanalı bile yapmaz

65
10
yanıtYanıtla
kesinlikle:

akepeliler olsa mumya paramparçaydı şimdi. Akpliler daha ileri götürürlerdi olayı

21
49
yanıtYanıtla
sinan:

kesin türktür

6
58
yanıtYanıtla
Caner canMobil-IOS:

Mumyanın rızası var herhal, direnmemiş zaten, ayrıca üstünde elbise yok, tamamen tahrik var

57
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bari mumyanın gözünü siyah bantla kapatsaydınız

53
2
yanıtYanıtla
TİM:

Adana mı diye geldim baktım ama değilmiş. .

26
28
yanıtYanıtla
suphi:

Tuh kilpayi kacirdin yegen

yanıt5
yanıt1
İmç:

hep Adana hep Adana bıktık ya

43
11
yanıtYanıtla
Tüm 251 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title