Haberler

ABD Başkonsolosluğu Önündeki Korku Dolu Anlar Kamerada

Güncelleme:

ABD Başkonsolosluk binası önündeki şüphelinin, "Allah'tan başka ilah yoktur" diye bağırdığı anlar ve konsolosluk önündeki hareketli dakikalar amatör kameraya yansıdı.

Sarıyer'deki ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda "şüpheli kişi" hareketliliği yaşandı. ABD'nin İstanbul'daki kalesinde yaşanan o hareketli anlar amatör kamera tarafından görüntülendi.

KESKİN NİŞANCILAR ALARMA GEÇTİ

Başkonsolosluk önüne kırmızı renkli aracıyla gelen bir kişi üzerinde patlayıcı olduğu söyledi. Konsolosluk kapıları hemen kapanırken alarm sesleri yükseldi. Başkonsolosluktan yapılan anonslarda kimsenin dışarı çıkmaması istendi. Bu sırada konsolosluk duvarlarında keskin nişancılar hazır bekledi.

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Siyah kıyafetli şüpheli, "Allah'tan başka ilah yoktur" diyerek bina önündeki alanda dolaştı. Elini montunun içine sokarak başkonsolosluk önünde bekleyen şüpheli kişi için polis harekete geçti. Özel harekat ekipleri de olay yerine geldi.

GÖZALTINA ALINDI

Bir süre sonra şüpheli kişi gözaltına alındı. Şüphelinin, akli dengesinin yerinde olmadığı belirtildi. Şüpheli gözaltına alındıktan sonra aracı da çekiciyle götürüldü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Sarıyer Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title