Haberler

Obama, Ünlü Şefle Vietnam Lokantasına Gitti; El Sıkışırken Yüzüğünü Çıkardı

Güncelleme:

Obama, Vietnam'da Amerikalı ünlü şef Anthony Bourdain ile küçük bir lokantada bir araya geldi. Lokanta çıkışı Vietnamlılarla el sıkışan Başkan, parmağındaki yüzüğü çıkardı.

ABD Başkanı Barack Obama, resmi ziyarette bulunduğu Vietnam'da Amerikalı ünlü şef ve yazar Anthony Bourdain ile küçük bir lokantada bir araya geldi. Tarihinde önemli bir yere sahip olan Vietnam Savaşı'nda 60.000 kadar askerini kaybeden Amerika Başkanı'nın Vietnam ziyaretinde yaptığı hareket tepki çekti.

ÜNLÜ ŞEF FOTOĞRAFLARI PAYLAŞTI

"No Reservations" adlı programında ziyaret ettiği ülkeleri ve mutfaklarını tanıtan Bourdain, fotoğraf paylaşım sitesi Instagram'da Obama ile buluşması sırasında çekilen fotoğrafları yayımladı.

Bourdain'in paylaşımı kısa sürece binlerce beğeni ve yorum aldı.


MENÜDE NE VARDI?

Plastik mavi taburelerde oturan Obama ve Bourdain, etli noodle (pirinçten yapılan erişte), salata ve Hanoi birası ısmarladı.

Fotoğrafta masadaki kaselerin, tabakların ve çubukların simetrisi, internet kullanıcılarının büyük ilgisini çekti.


HESABI OBAMA ÖDEDİ

Bourdain, Twitter hesabında da Obama'nın çubukla yemek yemekte usta olduğunu belirterek 6 dolar (yaklaşık 18 lira) tutan hesabı ABD Başkanı'nın ödediğini kaydetti.


VİETNAMLILARIN ELİNİ SIKARKEN PARMAĞINDAKİ YÜZÜĞÜ ÇIKARDI

Obama, lokantadan ayrılırken kendisine sevgi gösterisinde bulunan Vietnamlılar ile el sıkıştı. Obama'nın Vietnamlılar'ı selamlarken yaptığı bir hareket gözlerden kaçmadı. Vatandaşlarla el sıkışan Obama'nın ani bir hamleyle parmağındaki yüzüğü çıkarması dikkat çekti. Obama'nın bu hareketi çalınır korkusuyla yaptığı düşünülüyor.


ÜNLÜ ŞEF İSTANBUL'A DA GELMİŞTİ

New York'taki Brasserie Les Halles restoranının şefi olan Bourdain, çeşitli ülkelere yaptığı ziyaretleri konu alan televizyon programlarıyla tanınıyor. Bourdain, programı çerçevesinde İstanbul'a da gelmiş ve Türk mutfağını tanıtmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Anthony Bourdain Barack Obama Instagram Vietnam Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

ZİVER ASLAN:

Takdire şayan bir lider büyük saygınlığı zaten hak ediyor. . . . . . dünya lideri plastik taburede oturuyor bizimki de altın kaplama koltukta aradaki fark bu işte. . . .

23
6
yanıtYanıtla
sa:

ben anlamıyorum bu dünya liderlerindemi sorun bizimkilerdemi. bune mütevazilik bune güzellik

19
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınasdasfgatgaga:

korumasız geziyo adam, düşmanı yokki, seviliyo çünkü, ama bizimki ööööffffff 790275997852 tane koruma olcak illa niye cunku . . . . . . . .

17
6
yanıtYanıtla
Serhat ÇINAR:

Hayranı olduğum bir başbakan modeli. Halkla halk olan, oturduğu yeri mekanı önemsemeyen, onlarla aynı yemeği yiyen, korumasız gezen birisi. Bizdeki liderlerde (AKP, CHP, MHP, HDP vs) en az 10 korumayla dolaşsın böyle yerlere giremesin. Girse bile seçim döneminde girerler, seçimden sonra da milletine ''''ananı da al git o zaman'''' derler. Obama ise başkanlığının son dönemlerini yaşıyor, bu saatten sonra menfaat sağlayacağı birşey de yok. Buna rağmen hala halkıyla beraber.

17
4
yanıtYanıtla
Musa dunya:

obamamı korumasız geziyormuş nerenizle bakıyorsunuz siz? her denilene inanma neymiş obama Müslüman mış neymiş annesi babası Müslümanmış neymiş yok yüzüğünü çıkarmış çalınırmış diye halkla halk olan öylemi adam yüzde 52 ile iktidara gelmiş siz buna saygı göstermiyorsunuz kalkıp demokrasiden bahsediyorsunuz bu adam o kadar bile oy alamadı onlar sömürgeci devlet vietnamada ziyaret çinden dolayı sıkışmasa ne işi var orada abdnin

yanıt0
yanıt2
:

adam dünyaya sahip, şu elitliğe mütevaziliğe bak, i love Obama :

16
5
yanıtYanıtla
MALATYALI:

ADAM DÜNYA LİDERİ MÜTEVAZİLİĞE BAKIN SİZİNKİLER KARŞIKİ DAĞLARI BEN YARATTIM EDASINDA BİRİ MÜSLÜMAN SÖZDE ALLAH KORKUSU OLAN ZATLAR DİĞERİ HERNE KADAR MÜSLÜMANLIK OLSADA TAM MÜSLÜMAN OLMAYAN BİR DÜNYA LİDERİİ

17
3
yanıtYanıtla
nsnr:

bizim burda erdoğana yaklaşamıyosun adam ne güzel oturmus yemek yiyo gayet normal bi lokantada, herkes kendi kafasını yaşıyo zaten adama bakan bile yok, budur abi

17
2
yanıtYanıtla
Biat mi asla!!:

Bizimkilerde 13 senede gemicikler artar . . 1 numarali ulkenin baskaninin ise tek deger verdigi sey evlilik yuzugudur. . Maneviyati yani. . Yildirim bey 13 yilda cocuklarinizin gemi sayisi 30. . Ne diyebilirim allah aci aci cikarir insallah. .

14
3
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

pkklılar doldurmuş yine sayfayı.

6
10
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title