Haberler

ABD Tarım Bakanlığı da Karatay'ı Haklı Çıkardı

Güncelleme:

Amerikan Tarım Bakanlığı kalp krizlerin başlıca sebebi olarak gösterilen yumurta ve tereyağını bakanlığın diyet kılavuzunda sakıncalılar listesinden çıkarttı.

Amerikan Tarım Bakanlığı'nın yaptığı araştırmaya göre kalp krizlerinin başlıca sebebi olarak gösterilen yumurta ve tereyağı bakanlığın her yıl yayınladığı diyet kılavuzunda sakıncalılar listesinden çıkartıldı.

GÖNDERMEDE BULUNDU

Fox Ana Haber Bülteni'ne konu olan haberde konu ile ilgili eleştirilere maruz kalan Canan Karatay ise: "Bana bunak diyenlere bir şey demiyorum. Benim onlara bunak demem tehlikeli. Çünkü ne desem 3 vakte kadar çıkıyor!" diyerek kendisine söz söyleyenlere göndermede bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Karatay Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (53)

zafer:

''Bana bunak diyenlere bir şey demiyorum. Benim onlara bunak demem tehlikeli. Çünkü ne desem 3 vakte kadar çıkıyor!'' bomba ya :D

31
0
yanıtYanıtla
051:

hükümetin yerinde olsam seni hemen SAĞLIK BAKANI YAPARIM Vallahide yaparım Billahide yaparım. Helal sana canan ablammmmm.

28
0
yanıtYanıtla
hicret:

helal sana canan hanım. ezber bozacaksın ki ezberciler bunasın.

25
3
yanıtYanıtla
Abraham:

Fox kimin ? Abd ve karatay iş birlikçi.

2
25
yanıtYanıtla
BAKIP GECME OKU,,,,,:

akapenin israil ve amarikan ortak yapimi oldugu ortaya cikti, , , (Anadolu Ajansi)

5
21
yanıtYanıtla
sami kochen:

Helal olsun Canan Hocam sana, Amerikayı bile dize getirdin, İşte elleri öpülesi kadınımız, anamız. Tıp Biliminde Amerikalı hocalara ders veriyorsan, büyüksün CANAN KARATAY. .

21
0
yanıtYanıtla
?? lütfiMobil-IOS:

DEDEM NENEM TEREYAĞI YUMURTA YOĞURT BOL TÜKETİRLERDİ HİÇ DOKTOR YÜZÜ GÖRMEDİLER

20
0
yanıtYanıtla
İlkermobilWeb@haberler.com:

Margarinin zararları neden açıklanmaz.İnsanlar sağlığından oldu bunlar yüzünden doğal süt varken paketli sütü önerdiler.Zeytinyağı zararlı deyip ayçiçek yağını ve birçok şey zenginler cebini doldurdu kendisini bilim insanı zanneden kepazelerde maşa oldu onlara yine olan halka oldu.obezlik,kalp damar tıkanıklığı gibi rahatsızlıklar insan düşmanına yapmaz bunu canan hoca çok değerli bir insan bunları açıklamaya herkes cesaret edemez.

19
0
yanıtYanıtla
Ali CİNAR..mobilWeb@haberler.com:

Rabbimin yarattigi helal olan hicbir seyin kararinca yenildiyinde Zarari yoktur....

18
0
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

EZBERLERİ BOZUYORSUN YA HELAL OLSUN SANA SAYIN KARATAY. '''' ŞUNU YEMEYİN ÖLÜRSÜNÜZ BUNU YEMEYİN YAĞLANIRSINIZ ''''DİYENLER KENDİLERİNİN YEDİKLERİNİ MİLLETE REVA GÖRÜYORLAR. ALLAH SANA UZUN ÖMÜRLER VERSİN . AĞZINA SAĞLIK CESUR KADIN.

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title