Haberler

Abbas Barış: Barışa Katkı Sunmalıyız

Güncelleme:

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Abbas Barış, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Ak partinin Ankara Çankaya İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürüterek, genç siyasetçiler için iyi bir örnek teşkil eden Barış'ın, milletvekilliğine aday gösterilmesi halinde, projelerini birer birer gerçekleştireceği kaydediliyor.

Çankaya İlçe Başkanlığı Çok İyi Bir Deneyim Oldu

Ak parti, Çankaya İlçe başkanlığına seçilen Abbas Barış'ın bu başarısı ulusal ve uluslar arası medyada bir hayli ilgi görmüştü. 'Gençler siyasetin karar alma mekanizmalarında rol oynamıyor' şeklinde şikayetlerin yükseldiği o dönemde Abbas Barış'ın, Ankara'nın en önemli merkez ilçelerinden birinde başkanlığa getirilmesi, genç siyasetçiler arasında olduğu kadar vatandaşlar arasında da heyecanla ve bir o kadar da sempatiyle karşılanmıştı.
Abbas Barış'ın insanlığa ders verir nitelikteki çıkışlarından biri ise İsrail yönetiminin Filistin'e saldırılarının yoğun olduğu bir dönemde herkes kınama ya da elçilik önünde eylemlere yönelirken, Abbas Barış ise yaptığı açıklama ile İsrail Büyükelçiliği'nin yanındaki sokağa, 'Gazze Sokağı' adı verilmesi için, partili meclis üyeleriyle öneride bulunması olmuştu. Üstelik konu üzerinden ilk kez bir siyasetçi birleştirici ifadeler kullandı. Abbas Barış'ın o dönem yaptığı açıklamalarda özetle şu görüşleri dile getirmişti:

"İsrail, kuruluşu, uygulamaları insanlık ailesine uyumsuzluğu ile gerçek anlamda insanlık sorunudur. İnsan ırkının en aşırı uçlarını besleyen zihinsel bir sorundur. Bu yüzden İsrail yönetimi, insanlık tarihinde bir sapmadır, sapkınlık örneğidir. İşte bu yüzden insanlığın ortak sorunudur. İsrail devleti ve onun politikalarına yön veren herkes bir gün öfkenin hedefi olacaktır"

Milletvekili Aday Adaylığı Olumlu Karşılandı

Söz konusu açıklama ve uygulama siyasi arenaya bomba gibi düşerken, herkes genç başkanın aktif, modern ve ilerici siyasetini konuşmaya başlamıştı. İlçe yönetiminde ve siyasi arenada yaptığı çalışmalar ve attığı adımlar ile genç siyasetçilere örnek olan Barış'ın, Haziran Ayında yapılacak genel seçimlerde milletvekilliği Aday Adaylığı, Diyarbakırlı vatandaşlar tarafından bir hayli olumlu karşılandı. Sık sık barış sürecine vurgu yapan Abbas Barış, "Seçilmiş Cumhurbaşkanımız Köşk'e çıktı. Ama biz bunu yasalarla, kanunlarla destekleyemezsek, Başkanlık Sistemi'yle devam ettiremezsek iş ortada kalacak. 2015 seçimlerinde emsali görülmemiş bir başarı elde etmeliyiz. Allah nasip ederse bu seçimlerde de güzel bir netice alacağız ve barış sürecinin nihai sonuca ulaşması için elimizden gelen bütün gayretleri göstereceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Abbas Barış Diyarbakır Ak Parti İsrail Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title