Haberler

Abb Van Şube Başkanlığı'na Ayhan Yazlık Getirildi

Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi Başkanlığına, Van Havadis Gazetesi İmtiyaz sahibi Ayhan Yazlık getirildi.

Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi Başkanlığına, Van Havadis Gazetesi İmtiyaz sahibi Ayhan Yazlık getirildi.

ABB Van Şubesi Başkanı Vezir Baş'ın geçtiğimiz günlerde vefat etmesi nedeniyle bir araya gelen ABB Van Şubesi, yeni yönetimini belirledi. ABB Van Şubesi, Genel Başkan vekili ve Merkez Yönetim Kurulu üyesi Turan Şahinbaş'ın gözetiminde ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya iştirak eden üyeler arasında gerçekleşen oylama sonucunda, Van Havadis Gazetesi İmtiyaz sahibi Ayhan Yazlık, Anadolu Basın Birliği Van Şube Başkanlığı'na seçildi. Toplantıda ayrıca asil ve yedek üye, disiplin ve denetim kurulu üyeleri belirlenerek karara bağlandı.

Yeni yapılandırma ile ilgili, Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı Halil Zor tarafından gönderilen mesajda, " Van Şubesi eski başkanımız Vezir Başın ani ölümü ile, boşalan Van şubemizin yeni oluşumunda, başta Ayhan Yazlık olmak üzere görev alan tüm arkadaşlarımızı kutlar, Anadolu basınına yaraşır çalışmalar, yapacaklarına inanıyor ve Van'daki tüm gazeteci meslektaşlarıma sevgi ve selamlarımı sunarım" denildi.

Toplantı sonunda Anadolu Basın Birliği Van Şubesi Yönetim Kurulu asil listesi; Ayhan Yazlık, Murat Çakır, Fehmi Tekdur, Emrah Kaya ve Serkan Saygılı'dan oluştu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title