Haberler

Abb, Van'ı İl İl Anlatmaya Devam Ediyor

Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi, 81 ilde Van’ı ve 15 Temmuz’u anlatmak için yürüttüğü çalışmalarla kamuoyu oluşturmaya devam ediyor.

Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi, 81 ilde Van'ı ve 15 Temmuz'u anlatmak için yürüttüğü çalışmalarla kamuoyu oluşturmaya devam ediyor.

Amasya ve Çorum illerinde yapılan fotoğraflı tanıtım çalışmalarından sonra Kırıkkale iline geçen Anadolu Basın Birliği Van Şubeli üyeleri, buradaki basın kuruluşlarını da ziyaret etti. İlk olarak Türkiye Gazetesi Kırıkkale İl Müdürü ve İhlas Haber Ajansı il temsilcisi Gültekin Yiğit ve Kırıkkale'nin emektar gazetecisi Halit Halat'ı ziyaret eden ABB heyeti, Kırıkkale'de bulunan gazetecilerle projenin genel amacı hakkında fikir alışverişinde bulundu.

İhlas Haber Ajansı il temsilcisi Gültekin Yiğit, Van'ın darbelere karşı duruşunu tüm Türkiye'ye görsel anlamda anlatmaya yönelik yapılan bu çalışmanın büyük önem taşıdığını belirterek, Anadolu Basın Birliğini tebrik etti. Böyle bir çalışmayı bir basın kuruluşunun yapmasının çok anlamlı ve çok ayrı bir anlam taşıdığını ifade eden Yiğit, ABB Van Yönetimine başarılar diledi.

Yapılan ziyaretin ardından Anadolu Basın Birliği Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık ve yönetim kurulu üyeleri, Kırıkkale'nin dört ayrı noktasında Van halkının darbe sonrası gösterdiği tutumu anlatan fotoğrafları sergileyerek, bütün dikkatleri Van'a çekti. Kırıkkale halkı tarafından büyük ilgi gören bu çalışma, gelecek nesiller için çok önemli olduğu belirtildi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhlas Haber Ajansı Kırıkkale Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title