Haberler

Abant ve Gölcük'te Kar Yağışı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kar yağışından görüntüler- Karla oynayan insanlardan detaylar- Fayton sürücüsüyle röportaj Doğal güzellikleriyle ünlü Abant ve Gölcük Tabiat Parkı'nda kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kar yağışından görüntüler- Karla oynayan insanlardan detaylar- Fayton sürücüsüyle röportaj Doğal güzellikleriyle ünlü Abant ve Gölcük Tabiat Parkı'nda kar yağışı aralıklarla devam ediyor.Gece başlayan ve aralıklarla süren kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı Abant'ta 50, Gölcük Tabiat Parkı'nda 15 santimetre oldu.Yoğun kar yağışı nedeniyle tatilciler ve faytoncular zaman zaman zor anlar yaşadı.Abant-Mudurnu karayolu da kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşıma kapandı. Güzergahı kullanmak isteyen tatilciler yolun kapalı olması nedeniyle tekrar Abant üzerinden D-100 karayoluna çıkmaya çalışıyor.Beyaza bürünen Gölcük ise doğal güzelliğiyle kartpostalları andırıyor.Kar yağışının aniden başladığını ve etkili bir şekilde yağdığını ifade eden faytoncular, kar yağışının daha erken yağmasını beklediklerini, karın geç ama etkili bir şekilde geldiğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Gölcük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title