Haberler

    Abant ve Gölcük Gölü Doğa Gezisi

    Antonina Turizm tarafından gerçekleştirilecek "Abant ve Gölcük Gölü Doğa Gezisi" turunda yerinizi alın.

    Antonina Turizm tarafından gerçekleştirilecek "Abant ve Gölcük Gölü Doğa Gezisi" turunda yerinizi alın.

    "Sabah 06: 00'da Taksim AKM önünde, saat 0 06: 30'da Kadıköy Haldun Taner Sahnesi önünde buluşuyoruz. Araç içinde yapacağımız kahvaltı sonrası Sapanca Berceste tesislerinde kısa bir mola veriyoruz. Yaklaşık üç saat sonra Bolu Abant Gölü'ne ulaşıyoruz. Abant Gölü Milli Parkı etrafında yapacağımız yaklaşık 2 saat sürecek doğa yürüyüşü sırasında çevrenin tarihi, doğan bitki örtüsü ve karın keyfini çıkarıyoruz. Yürüyüşümüzün ardından yeni açılan Abant Doğal Tabiat Müzesi'ni geziyoruz. Müze içerisinde Bolu'da ve çevresinde yaşayan yaban hayvanları ve doğal bitki örtüsünü gösteren görselleri görüyoruz. Abant gezimiz sonrasında serbest vaktimizde dileyen misafirlerimizde kurulan Bolu köy pazarında yöresel ürün alışverişi yapabilir. Abant kış aylarında manzarası ve doğa görüntüsüyle ziyaretçilerini mest ediyor.

    Abant Milli Parkı ve çevresindeki gezimizden sonra sonra öğle yemeğimizi Abant Gölü kenarında Abant Göl Gazino Restoranı'nda alıyoruz. Öğle yemeğinin ardından yaklaşık iki saat süren yolculuktan sonra Gölcük Tabiat ve Milli Parkı'na ulaşıyoruz. Gölcük Gölü doğal çevresi ve barıdnırdığı ağaç çeşitleriyle Türkiye'nin önemli tabiat parklarından bir tanesidir. Eşsiz göl kenarında köşk manzarası ve göl etrafından yapacağımız 1 saatlik anlatımlı geziden sonra harika manzaraya karşı sıcak çaylarımızı ve kahvelerimizi içebiliriz.  Gölcük gölü ve çevresinde yapacağımız gezinin ardından yaklaşık 3 saat sürecek yolculuktan sonra Kadıköy ve Taksim'e ulaşıyoruz. Dönüş yolunda vereceğimiz ihtiyaç molasından sonra tahmini İstanbul'a varış saatimiz saat 21: 00'dır."

    *18 yaş altı çocukların mutlaka yanlarında yetişkin ebeveynlerinin olması gerekmektedir. Gezi 0-6 yaş katılımı için uygun değildir.

    Öğle Yemeği Mönüsü

    Çorba (Günün çorbası)

    Kişi Başı Mevsim Salata

    Alabalık (kılçığı alınmış terayağlı tavada fleto ) veya ızgara et köfte, tercihe göre sucuk, kabak tatlısı veya kaymaklı ekmek kadayıfı

    Su ve Çay

    *Yemek tercihinizi gezi günü rehberle paylaşmanız rica olunur.

    Fiyata dahil olan hizmetler:

    Bölgeyi Antonina Turizm eşliğinde gezebilme farkı

    Sabah kahvaltılık kumanya

    Öğle yemeği Abant Göl Restoran'da alınacaktır.

    Abant Milli parkı ve Gölcük Gölü Milli Park giriş ücretleri,

    Otoban, otopark, ulaşım giderleri

    Fiyata dahil olmayanlar:

    *Yemeklerdeki ekstra içecekler

    Kıyafet Hakkında:

    Abant ve Gölcük gölü hava sıcaklıkları 0 veya -1 derece arasında değişmekte olup. Katılımcıların mutlaka sıcaklığı koruyan kışlık mont, atkı, bere ve eldiven takması tavsiye olunur. Kar ve buzlanmaya karşı yürüyüşü aksatmayacak kaymaz ayakkabı tercih etmeniz önerilir. Gezimizde yürüyüş için baston zorunlu olmamakla beraber denge amaçlı dileyen misafirlerimiz yanlarında getirebilir.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kadıköy Taksim Gölcük Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title