Haberler

Abana'da Türkiye Demokrasi Şehitleri Kupası Düzenlenecek

Türkiye Demokrasi Şehitleri Kupası Motosiklet Kumsal Yarışları, Kastamonu'nun Abana ilçesinde yapılacak.

Türkiye Demokrasi Şehitleri Kupası Motosiklet Kumsal Yarışları, Kastamonu'nun Abana ilçesinde yapılacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nedim Akülke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek, demokrasi şehitlerini anmak üzere 30-31 Temmuz'da Abana'da bir araya geleceklerini söyledi.

Hain saldırının Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne kastettiğini vurgulayan Akülke, "15 Temmuz'da yaşadığımız hain saldırıda FETÖ, ülkemizin bütünlüğüne kast etti. Devletimizin ve halkımızın gücü, bir kere daha Türkiye'nin parçalanamayacağını, Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale ruhunun hala devam ettiğini bir kez daha gösterdi." dedi.

Abana'da TMF'nin 2016 ulusal takviminde 30-31 Temmuz tarihlerinde Türkiye Su Jeti ve Fly Board Şampiyonası'nın 3. ayak yarışlarının bulunduğunu bildiren Akülke, şunları kaydetti:

"Halkımızın bir an önce günlük yaşamlarının akışını devam ettirmeleri için Gençlik ve Spor Bakanlığımızın talimatı, ulusal ve uluslararası etkinliklerimizin halkımızın da katılımıyla devam etmesiydi. Bu, TMF'nin de görevlerinden bir tanesiydi. Zaten mevcut yarış takvimimize göre Abana'da bir şampiyonamız vardı. Bunun yanında Türkiye Demokrasi Şehitleri Kupası Motosiklet Kumsal Yarışı altında ATV, enduro, motokros kategorilerinde sporcularımıza çağrıda bulunduk. İlana çıktığımız anda kayıtlar gelmeye başladı. Bu hafta sonu Abana kumsallarında 50 civarında sporcumuz şanlı bayrağımızı taşıyarak şehitlerimizin anısına zorlu parkurlarda mücadele verecek."

Akülke, yarışlarda dereceye girecek sporcuların kazanacakları para ödülünü demokrasi şehitlerinin ailelerine bağışlayacağını ifade etti.

Kaynak: AA / Spor

Mahmut Nedim Kastamonu Türkiye Abana Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
title