Haberler

Abana'da Karne Töreni

Abana ilçesinde 2014-2015 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle 320 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Abana ilçesinde 2014-2015 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle 320 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Atatürk İlk ve Ortaokulu Müdürü Anıl Özsoy, karne töreninde yaptığı konuşmada, güçlü bir kadroyla iyi bir eğitim-öğretim süreci geçirdiklerini belirtti.

Öğrencilere yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmelerini tavsiye eden Özsoy, şunları söyledi:

"Değerli öğretmen arkadaşlarımız ve personelimizin özverili çalışmaları neticesinde siz değerli öğrencilerimizin başarını artırmak için çalıştık. Birçok sosyal ve kültürel alanda derecelere girdik, başarılara imza attık. Okulumuzu fiziksel ve eğitim ortamları ile materyalleri yönünden zenginleştirmeye çalıştık. Velilerinizin ve öğretmenlerinizin size vermiş olduğu değeri boşa çıkarmayın, başarınızı bir sonraki dönemde artırmayı hedeflemeye yönelik çalışmalar yapın. Mutlaka, 3 aylık tatil süresince yeni bir şeyler öğrenmeye gayret edin. Verimli bir tatil geçirin, her gün okuyun ve yazın. Unutmayın, sizler bizlerin geleceği ve umudusunuz."

Konuşmanın ardından protokol üyeleri tarafından dereceye giren öğrencilere belgeleri ve ödülleri verildi.

Törene, Kaymakam Abdulselam Öztürk, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Ali Öztürk, Belediye Başkan Vekili Altan Erdoğan, Emniyet Amiri Ferhat Gül, daire amirleri ve veliler katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Abana Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title