Haberler

AB: Ukrayna, Vizesiz Rejimin Şartlarını Yerine Getirdi

Güncelleme:

Avrupa Birliği, Ukrayna'nın AB ülkeleriyle vizesiz rejim için gereken bütün şartları yerine getirdiğini açıkladı.

Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Basın Servisi, bir açıklama yaptı. Açıklamada Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schultz'un Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği ve bu konuşmada Schultz'un Poroşenko'ya, Ukrayna'nın vizesiz rejim için bütün şartları yerine getirdiğini söylediği ve kendisinin önümüzdeki günlerde Avrupa Parlamentosu'nda gerekli kararın alınması konusunda elinden gelen çabayı göstereceğini belirttiği kaydedildi.

"ALMANYA VE FRANSA UKRAYNA'YLA VİZESİZ REJİME GEÇİLMESİNE KARŞI ÇIKTI"

Öte yandan Ukrayna resmi haber ajansı Ukrinform,kendi kaynaklarına dayanarak verdiği haberde, Ukrayna'yla vizesiz rejime geçilmesinin AP'nin henüz gündemine alınmadığı belirtiliyor. Haberde ayrıca, geçtiğimiz ay Alman ve Fransız içişleri bakanlarının Ukrayna'yla vizesiz rejime geçilmesine karşı çıktığı ve Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve'un, "bu konu önümüzdeki haftalarda veya aylarda çözülebilecek bir konu değildir" dediği hatırlatılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Petro Poroşenko Avrupa Birliği Ukrinform Ukrayna Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Ahmet:

Bu olayın din ile alakası yok. Ben AB olsam ben de almam Türkiyeyi kimse gocunmasın. Adamlar hesabı yaptılar, eğer vizesiz alım başlarsa tam 15 milyon göçmen bekliyor Avrupa, bunların 12 milyondan fazlası Kürt. Suriyeliler hariç. Düşünsenize abi. Deli misiniz? Avrupada birçok ülkenin bu kadar nüfusu yok. Naapsın adam ülkesinde 10 milyon Kürdü Arabı Türkü? Akıl var mantık var.

15
6
yanıtYanıtla
ddd:

ya türkiye ileri gideceğine geri gidiyor tutturmuş bi arap sevdası şeyhimizde hazır kominist ülke olduk özgür olmayan ülkenin avrupada ne işi var ben olsam bende almam

6
8
yanıtYanıtla
KIYTIRIK UZMAN:

AVRUPA''NIN BİZE ÇİTFE STANDART YAPMASI GAYET DOĞALDIR DİYENLERE ATFEDİYORUM.

8
2
yanıtYanıtla
44:

NE VAR BU AB DE ANLAMADIM GİTTİ

5
4
yanıtYanıtla
akrep:

avrupa fitne yuvasi , , 30 senelik omru var geri hepsi daglacak ve birbirine dusecek dogal kaynaklari olmayan sadece uretimle yasayan bir birlik, , 5 sene sonra giri isgal ve somurgecilige baslayacaklar , , , irak ve suriyedeki gelismeler bunu gosteriyor , , , ama dunya 100 yil oncekinden farkli

7
2
yanıtYanıtla
Hz.ALLAHÜTEALA (c.c.) EMRİ:

TALABANİ VE BARZANİNİN LİSTEDEN ÇIKARTILMASININ SEBEBİ YÜCE ALLAH''TIR. . . AYNI ŞEKİLDE PKK LİSTEDEN ÇIKIP MİLİS OLSUN EMRİDE YÜCE ALLAH''A AİTTİR. BU ANLAŞMA TÜRKİYE AVRUPA İLİŞKİLERİNİN BİTİP PKK''NIN MİLİS OLMASININ AYAK SESLERİDİR.

1
7
yanıtYanıtla
Kürt:

kiskananlar catlasin oh ohh

5
0
yanıtYanıtla
abizer:

DEMEKI ADAMLAR DEMIRGIRASIYE ONEM VERIYORLAR BIZIM HASHASILERDE CENET CEHENEM BASKANLIK SEVDALLARIYLA UGRASIN DURSUN

1
0
yanıtYanıtla
KÜLTEKİN:

DÜŞMANIMIZ JAPONYA OLAMAZ RUSYA OLMALI DÜŞMANSIZ İDEOLOJİ YAŞIYAMAZ AMERİKAN BAŞKANI F. ROOSOVELT

1
0
yanıtYanıtla
Kürt:

Yaptiginiz Kanunsuzdur! burasi Türk Cumhuriyeti ! konusdugunuz dil bilinmiyen bir dildir! türkceden baska bir dil konusmak yasak ! iste bu mantikla ülkeyi böldünüz simdide bize hain diyosunuz

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title