Haberler

AB, Rus Sacına İlave Vergi Koyacak

Güncelleme:

AB, Rusya'dan ithal edilecek soğuk haddelenmiş saca antidamping vergisi koyacak. Böylece AB, soğuk haddelenmiş sac için Rusya'ya yüzde 13,8 ila 16 arasında ilave vergi uygulayacak.

Avrupa Birliği (AB), Çin ve Rusya'dan ithal edilecek soğuk haddelenmiş saca antidamping vergisi uygulayacak. Çin'den AB'ye ihraç edilen, dikişsiz çelik boru, kalın levha sac ve sıcak rulo saca yönelik antidamping incelemesi başlatıldı.

RUSYA'YA 13,8-16 ARASINDA İLAVE VERGİ

AB Komisyonu, bugünden itibaren Çin ve Rusya'dan ithal edilecek soğuk haddelenmiş saca yeni antidamping vergisi uygulamaya başlanacağını duyurdu. Böylece AB, soğuk haddelenmiş sac için, Rusya'ya yüzde 13,8 ila 16 arasında, Çin'e ise yüzde 19,8 ila 26,2 oranında ilave vergi uygulayacak.

ANTİDAMPİNG İNCELEMESİ BAŞLATILDI

Ayrıca, AB Komisyonu, Çin'den AB'ye ihraç edilen, dikişsiz çelik boru, kalın levha sac ve sıcak rulo saca yönelik antidamping incelemesi başlatıldığını bildirdi.

AB Komisyonu Ticaretten Sorumlu Üyesi Cecilia Malmström, çelik sektörüne yönelik alınan kararlarla ilgili, "Adil bir ortamda üretilmemiş ve suni olarak ucuza satılan ithal çelik ürünlerin sanayimizi tehdit etmesine izin veremeyiz. Bu duruma karşı, kurallara uygun bir biçimde elimdeki bütün yetkileri kullanmaya hazırım" dedi.

ÇELİK ÜRÜNLERİNİN FİYATLARIYLA REKABETTE SIKINTI YAŞIYOR

Avrupa çelik sektörü özellikle ithal çelik ürünlerinin fiyatları ile rekabette çeşitli sıkıntılar yaşıyor. Bugün alınan kararla birlikte AB'nin çelik sektörüne yönelik 37 farklı savunma tedbiri bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Avrupa Birliği Rusya Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (11)

akili ol:

en büyük rus sermayesi karilaridir. fuhuştan kazanilan para milyar dolardir. dünyanin neresine giderseniz gidin rus fahişelerine rastlarsiniz.

31
2
yanıtYanıtla
1980:

Az koymuslar 100 60 olsa iyi olcakti . rusyaya boyle yarar

21
0
yanıtYanıtla
ASABİ:

RUSLAR ÇOK BÜYÜK YANILGI İÇİNDE SİLAHLARIYLA TEHDİD ETTİKLERİ DÜNYADA ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI ÇIKACAK . . . AMA . . EKONOMİ ALANINDA OLACAK

12
1
yanıtYanıtla
veryansın:

Soğuk haddelenmiş sac Nedir? Otomobil ve ticari araçların üretiminde kullanılan Kaporta dediğiniz sac''tır. Buzdolabıdır, Çamaşır makinesidir. ! Profil borudur, ! Rus''ların üretim tesislerinden çıkan sac''lar dünyanın bütün iyi bilinen markalarında kullanılır. Japonya''dan Italya''ya her yerde her markada bu saclardan vardır. Bazı marka araçlar için farklı özelliklerde üretim yaparlar. ! Antidamping vergisi uygulanırsa ne olur. . ? Otomobilleri ZAMLI alırsınız. ! Avrupanın üretim kapasitesi yetme

11
0
yanıtYanıtla
gamze:

Rusya yi karalayipta tum insanlari mi kandiriyosunuz saniyosunz yobaz yandas medyasi, turkiyede sadece goyun yasamiyo bilesiniz

2
7
yanıtYanıtla
acı gerçekler:

2 senelik ömrü kaldı ABD işini bilir emri veren kendi Sovyetleri gömende ABD ydi. Şimdi de sıra Rusya ve Çine geldi. Abd ne derse o oluyor kimse hayal kurmasın.

5
0
yanıtYanıtla
:

BİR VİETNAM İLE BAŞA ÇIKAMADI. BENCE ABD''YE AZLA GÜVENME.

yanıt0
yanıt1
biji:

onlarda gaza vergi koyar :)

3
0
yanıtYanıtla
Ramazan:

AB Cin ve Rusya ya daha fazla ANTIDAMFING vergi koymali. Cin ve Rusya dan Türkiye ve AB ülkeleri Hic bir mali ithal yapmasin. Böylece RUS ve Cin ekonomisi yakin zamanda isi biter.

1
2
yanıtYanıtla
türküzbiz:

Basin rusyaya vergileri batsin

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title