Haberler

AB Eski Bakanı Bozkır; 'Türkiye'de Çok Büyük Oyunlar Oynanıyor'

Avrupa Birliği (AB) eski Bakanı ve AK Parti İstanbul 2'nci Bölge ikinci sıra milletvekili adayı Volkan Bozkır, Türkiye'de çok büyük oyunların oynandığını belirtip, "Cizre, Şırnak, Silopi, Yüksekova, Nusaybin, Ağrı gibi bölgelerimizi Türkiye'den koparma operasyonu başlattılar.

Avrupa Birliği (AB) eski Bakanı ve AK Parti İstanbul 2'nci Bölge ikinci sıra milletvekili adayı Volkan Bozkır, Türkiye'de çok büyük oyunların oynandığını belirtip, "Cizre, Şırnak, Silopi, Yüksekova, Nusaybin, Ağrı gibi bölgelerimizi Türkiye'den koparma operasyonu başlattılar. Öyle bir operasyon ki 'demokratik özerklik' adı altında haraç olarak vergi toplanacaklardı. Güvenlik işlerini teröristler gerçekleştirecekti. Eğer bunlar olsaydı, bugün Türkiye'nin 6-7 yerinde bayrağımız dalgalanamıyor olacaktı. O bölgelere Türkiye Cumhuriyeti giremeyecekti. Türkiye bu oyunu zamanında fark etti ve gereğini yaptı" dedi.

AK Parti Muğla İl Teşkilatı ve Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından, Bodrum By Resort Otel'de partililerle yemekli bir toplantı düzenlendi. Toplantıya AB eski Bakanı Volkan Bozkır, AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demirlap, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz, Muğla AK Parti milletvekili adayları, il ve ilçe kadın ve gençlik kolları ile yarımada genelinde görev yapmakta olan bazı muhtarlar katıldı.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye için ve birlik beraberlik için çok önemli olduğunu belirtip, "İstikrar ve istikbal için ülkemizin Ak Parti kadrolarına ihtiyacı var. Türkiye ayakta kalmak için değil koşmak için yola çıktı. İnadına istikrar, inadına tek başına iktidar" dedi.

"TERÖRE 1 TRİLYON DOLAR HARCANDI"

AB Eski Bakanı Volkan Bozkır da 1 Kasım'daki seçimlerin önemine dikkat çekip, "Türkiye'nin geleceği ile ilgili bir karar alacağız. Türkiye'nin bugün 830 milyar dolarlık bir milli geliri var. Ne kadar bir kaybımız var bakın. 2 trilyon dolarlık bir Türkiye olabilecekken, bugün 1 trilyon dolarını maalesef teröre harcamış vaziyetteyiz. AK Parti iktidara gelince, terörle mücadelede yeni bir anlayış getirdi. Askeri dönemlerle darbelerle Türkiye belirli noktalara gelebilmiş ve orada kalmıştı. Devamlı geriye saymaktaydı. Sadece fındık, tütün, incir ve zeytin üretilirdi. 3 yılda bir yurt dışına çıkabilirdik, telefona sıra ile yazılır, 'evimize telefon bağlansın' diye beklerdik. O günlerden bugünlere geldik. Bu tür sıkıntıların çekildiğini bilmek şart. Türkiye'de Ankara ve İstanbul da iki radyo vardı. Türk Silahlı Kuvetleri'nin ülkeye el konulduğunu bu radyolardan dinlerdik. 6-7 sene önce, 'Ne lüzum vardı insansız hava araçlarına, ne lüzum vardı savunma sanayine boş verin yapmayın' dediler. 'Hastane de köprü de yapmayın, yollar da havaalanları da yapmayın' zihniyeti içindeydiler. Ama bakın bugün kendi ürettiğimiz cephanelerle, kendi ürettiğimiz silahlarla, kendi ürettiğimiz tanklarla terörü inşallah çok yakında bitireceğiz" dedi.

"TÜRKİYE'NİN NEREYE GİDECEĞİNE KARAR VERECEĞİZ"

1 Kasım'da seçim sonuçlarının Türkiye'nin nereye gideceğine karar vereceğini vurgulayan Bozkır, "Türkiye 2023 yılında acaba 2 trilyon dolar hatta daha fazla milli gelire sahip bir ülke mi olacak yoksa yine böyle siyasi ve ekonomik istikrarın kaybolması nedeniyle anlattığım gibi 70 cente muhtaç olduğu, ona buna muhtaç olduğu, çok büyük sıkıntılar içine düştüğü, ithalatımızın yapılamadığı, petrol bağımlılığımızın arttığı bir ülke mi olacak? Bunun kararını vereceğiz. Türkiye Cumhuriyeti, tarihinin en önemli fırsatını yakaladı. Cumhuriyet tarihinin en güçlü noktasına geldik. Bu fırsat heba edildiği takdirde, geri dönüş olmayacaktır. Kan ter içinde, son gücümüzü kullanarak koca bir kayayı dağın tepesine taşıdık ve orada tutmak istiyoruz. O kayayı dağın diğer aşamalarına götürmek istiyoruz. Ama bir yanlışlık olurda aşağıya yuvarlanırsa artık bir daha hiçbirimizin o kayaya el sürecek takati kalmaz" dedi.

"TÜRKİYE'DE ÇOK BÜYÜK OYUNLAR OYNANIYOR"

Türkiye'de çok büyük oyunların oynandığını da değinen Bozkır, şöyle devam etti:

"Cizre, Şırnak, Silopi, Yüksekova, Nusaybin, Ağrı gibi bölgelerimizi Türkiye'den koparma operasyonu başlattılar. Öyle bir operasyon ki 'demokratik özerklik' adı altında haraç olarak vergi toplanacaklardı. Güvenlik işlerini teröristler gerçekleştirecekti. Eğer bunlar olsaydı, bugün Türkiye'nin 6-7 yerinde bayrağımız dalgalanamıyor olacaktı. O bölgelere Türkiye Cumhuriyeti giremeyecekti. Türkiye bu oyunu zamanında fark etti ve gereğini yaptı."

Toplantı, konuşmaların ardından soru cevap şeklinde devam etti. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Birliği Volkan Bozkır İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title