Haberler

AB Büyükelçileri, Mersin'de (2)

VALİLİK VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİLER

Mersin Valiliği'ni ziyaret eden AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger başkanlığındaki 16 büyükelçiyi Vali Vekili Cezmi Türk Göçer karşıladı. Heyetteki büyükelçilere, İngilizce 'hoş geldiniz' diyen Göçer'e, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Kanat ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Fatih Erhan da eşlik etti. Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaret öncesinde Göçer ve AB Büyükelçileri, Valilik önünde birlikte fotoğraf çektirdi.

Berger ile Slovakya, Letonya, İrlanda, Polonya, Finlandiya, Avusturya, Hollanda, Litvanya, Fransa, Hırvatistan, İsveç, Portekiz, Estonya, İspanya ve Romanya Büyükelçileri'nden oluşan heyet, Valilik ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesi'ne geçti. Ancak burada herhangi bir karşılama olmadı. Bunun üzerine doğrudan Büyükşehir Belediye binasına giren büyükelçilerin buradaki ziyareti de basına kapalı olarak gerçekleştirildi. AB Büyükelçileri, kentte gün boyunca olarak çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek.

Mustafa ERCAN/MERSİN, -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Kanat Türk Göçer Türkiye Mersin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title