Haberler

AB Büyükelçileri de Adana'ya Geliyor

" Çukurova'da AB Çalışmalarına Yönelik Kapasitenin Güçlendirilmesi Projesi" açılış etkinliği Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik'in katılımıyla gerçekleştirilecek.

8 Aralık Perşembe günü saat 14: 00'de Adana Sheraton Oteli'nde yapılacak proje, açılış konuşmalarıyla başlayacak.

Avrupa Birliği Bakanlığı'nın desteği, Adana Valiliği, Yüreğir Belediyesi, Çukurova Kalkınma Ajansı ve Adana Sanayi Odası işbirliği ile kamu kurum ve kuruluşlarının, üniversitelerin, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının, belediyelerin, sivil toplum örgütlerinin, KOBİ'lerin ve özel sektör temsilcilerinin Avrupa Birliği alanında bilgi düzeylerinin arttırılması, AB süreciyle ilgili farkındalık oluşturulması ve AB fonlarından etkin bir şekilde yararlanmaları olmak üzere AB üyelik sürecindeki rollerinin güçlendirilmesi amacıyla, eğitim, seminer, konferans, toplantı gibi bir dizi etkinlikler gerçekleştirilecek.

Bu arada, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Avrupa Birliği üyesi ülkelerin Büyükelçileriyle Adana'da vereceği akşam yemeğinde biraraya gelecek.

AB üyesi ülkelerin büyükelçilerinin, Adana ziyareti 8 Aralık Perşembe günü valiliği ziyaret ile başlayacak. Büyükelçiler, valilik ziyaretlerinde, 24 Kasım günü terör eyleminin gerçekleştirildiği yere çiçek bırakarak, saygı duruşunda bulunacaklar. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avrupa Birliği Ömer Çelik Çukurova Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title