Haberler

AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, İstanbul'da

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, muhalefet partilerinin vaatlerinde ilişkin, "Rüyalarında bile görseler inanmayacakları vaatlerle vatandaşları kandırmaya çalışıyorlar" dedi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, muhalefet partilerinin vaatlerinde ilişkin, "Rüyalarında bile görseler inanmayacakları vaatlerle vatandaşları kandırmaya çalışıyorlar" dedi.

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışına katılan Bozkır, burada halka hitap etti.

Bozkır, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemine işaret ederek, "Büyük emeklerle Türkiye'yi bu noktaya getirdik. Adeta koca bir kayayı sırtımızda kan ter içinde dağ tepesine taşıdık. Onu orada tutmak, taşımaktan daha da zor olacaktır. Tutamazsak, Türkiye geriye gidecek ve eskiden yaşadığımız günlerden daha kötüleriyle karşı karşıya kalacaktır. Onun için ilk olarak bütün kadrolarımızla oyumuzu kullanmamız lazım. Ne kadar çok oy kullanırsak, seçim sonucu o kadar lehimize olacaktır. Bu çok önemli. AK Parti nasılsa kazanır diye düşünmeyin" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin gerçekleştirdiği yatırımlardan bahseden Bozkır, engellilere verilen hizmetlere dikkati çekti. Bozkır, uzun zamandır iktidar olamayan partilerin akla hayale gelmeyen vaatlerde bulunduğunu anlatarak, şöyle devam etti:

"Rüyalarında bile görseler inanmayacakları vaatlerle vatandaşları kandırmaya çalışıyorlar. Başbakanımızın da ifade ettiği gibi biz küçükken Binbir Gece Masalları'yla uyurduk. Şimdi Binbir Kemal masalları çıktı. Bunların hepsi latife. Hepsinin esas noktalanacağı yer seçim sandığıdır. Onlar konuşur, AK Parti yapar. İnşallah bu seçimlerde yüzde 55 oy almak için koşturacağız. Kadınlarımıza da güveniyoruz."

Bozkır, daha sonra Bulvar Caddesi ve 48. Sokak'ta esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşlara karanfil dağıtan Bozkır, dükkanlara tek tek girerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Engelli gençlere temsili yemin töreni

AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği "Engelli ve aileleri ile temsili askerlik yemin töreni"ne katıldı.

Törene katılanları "Yüreği büyükler" olarak tanımlayan Bozkır, şu ifadeleri kullandı:

"Bizler, vatan söz konusu olduğunda hiçbir engel tanımayız ve vatanımız için derhal vazifeye koşarız. Her birimiz kendi gücümüz nispetinde vatan için yapabileceği varsa onun için seferber oluruz. Kalplerde engel olmaz, engelsizlik de her cesur insanın en temel vasfıdır. Her Türk asker doğar ve her anne-baba erkek çocuklarının asker olmasını ister. Çocuklarınız artık Mehmetçik olacak. Onlarla gurur duyuyoruz. Kalpleri engel tanımayan gençlerimiz, silah, bayrak üzerine yemin ederek, gerektiğinde vatan için canlarını seve seve vereceklerine söz verecekler."

Bakan Bozkır, konuşmasının ardından masaları tek tek gezerek, engelli gençler ve aileleriyle sohbet etti.

Kaynak: AA / Güncel

Volkan Bozkır Egemen Bağış Zeytinburnu İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title