Haberler

AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır Açıklaması

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, hangi partinin yüzde kaç oy alacağıyla ilgilenmediklerini belirterek, "Bize ulaşan kamuoyu yoklamalarında zaten AK Parti'nin iktidarını sürdüreceğine dair bütün veriler var" dedi.

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, hangi partinin yüzde kaç oy alacağıyla ilgilenmediklerini belirterek, "Bize ulaşan kamuoyu yoklamalarında zaten AK Parti'nin iktidarını sürdüreceğine dair bütün veriler var" dedi.

Bozkır, Kağıthane'deki Metro market çalışanlarını, daha sonra ise Hamidiye Mahallesi Girne Caddesi'ndeki AK Nokta'yı ziyaret etti.

Stant görevlileriyle bir süre oturan Bozkır, AK Parti'ye üye olmak isteyen vatandaşların kaydını alarak onlara parti rozetini taktı.

Vatandaşlarla da bir araya gelen Bozkır, gazetecilere yaptığı açıklamada, halkın kendilerini büyük bir coşkuyla karşıladığını belirterek, Kağıthane'de bugün 23 tesisin temel atma ve toplu açılış törenlerinin olduğunu söyledi.

AK Parti olarak hangi partinin yüzde kaç oy alacağıyla ilgilenmediklerini ifade eden Bozkır, şöyle devam etti:

"Bizim derdimiz millete hizmet. Millete hizmet verdiğimiz sürece de bunun karşılığını hep aldık. Bundan sonra da alacağız. Dolayısıyla biz yüzde 50 civarında bir oyla bu seçimleri tamamlamayı planlıyoruz. İnşallah da bu oyu alacağız. Biz bu noktaya vardığımızda zaten o şu oyu almış, bu şu oyu almış hiçbir şekilde bir anlam ifade etmez. Biz işimize bakıyoruz. Hiçbir sıkıntı yok. Bize ulaşan kamuoyu yoklamalarında zaten AK Parti'nin iktidarını sürdüreceğine dair bütün veriler var."

Bozkır, konuşmasının ardından, AK Parti Milletvekili Oktay Saral, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve beraberindekilerle esnafı ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Avrupa Birliği Volkan Bozkır Egemen Bağış Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title