Haberler

AB Bakanı Bozkır, Strazburg'ta Stk Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Temasta bulunmak için Strazburg'a gelen AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Avrupa Parlamentosu ve Türkiye-AB müzakere görüşmelerinin ardından akşam saatlerinde Başkonsolosluk Rezidansında düzenlenen toplantıda Türkiye'nin Avrupa Kuruluşları Nezdinde Daimi Temsilcilik çalışanları, Türk Delegasyon yetkilileri, konsolosluk çalışanları, STK temsilcileri ile bölgede çalışan Türk basın mensupları ile tanıştı.

Temasta bulunmak için Strazburg'a gelen AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Avrupa Parlamentosu ve Türkiye-AB müzakere görüşmelerinin ardından akşam saatlerinde Başkonsolosluk Rezidansında düzenlenen toplantıda Türkiye'nin Avrupa Kuruluşları Nezdinde Daimi Temsilcilik çalışanları, Türk Delegasyon yetkilileri, konsolosluk çalışanları, STK temsilcileri ile bölgede çalışan Türk basın mensupları ile tanıştı. Toplantıya ev sahipliği yapan Başkonsolos Serdar Cengiz, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır'a toplantıya katılan yaklaşık 40 kişiyi tanıttı. Bir saat süren tanışma toplantısında Avrupa Kuruluşlarında yapılan görüşmelerin yanı sıra Türkiye'de yaşanan trafik kazaları, trafik ve karayollarında denetim eksiklikleri, yaşanan iş kazaları, Avrupa'da yaşayan Türklerin yaşadığı sorunlar sohbet havasında konuşuldu. Yaptığı görüşmeler hakkında basına bilgi vermeyen AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, Brüksel'de AB çalışmalarına devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Volkan Bozkır Egemen Bağış Strazburg Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title