Haberler

AB Bakanı Bozkır: Seçim Denen Olay Kavga Ortamında Olmamalı

* AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, "Seçim denen çok önemli demokrasinin tecelli ettiği olay bir kavga ortamında olmamalı. Böyle şenlik içinde, herkesin kendini güvende hissettiği ortamlarda olmalı" Haber-Kamera: Özgür ARSLAN AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığının organize ettiği seçim kampanyasına AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır da katıldı.

* AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır,

"Seçim denen çok önemli demokrasinin tecelli ettiği olay bir kavga ortamında olmamalı. Böyle şenlik içinde, herkesin kendini güvende hissettiği ortamlarda olmalı"

Haber-Kamera: Özgür ARSLAN

AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığının organize ettiği seçim kampanyasına AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır da katıldı. Volkan Bozkır, Sütlüce'de gerçekleşen etkinlikte Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile birlikte sahilde yürüyüş yaptı, bisiklete bindi.

'AK Parti Beyoğlu Yeni Türkiye'ye yürüyor" başlıklı organizasyona katılan vatandaşlara Sütlüce sahilindeki yeşil alanda kahvaltı verildi. Kahvaltı öncesi isteyen vatandaşlarla birlikte yürüyüş yapan AB Bakanı Volkan Bozkır daha sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bozkır, 'Seçim denen çok önemli demokrasinin tecelli ettiği olay bir kavga ortamında olmamalı. Böyle şenlik içinde, herkesin kendini güvende hissettiği ortamlarda olmalı" dedi.

Basın mensuplarının Süper Lig'in tatil edilmesiyle ilgili sordukları soruyu cevaplayan Bakan Bozkır, 'Bazen kötü olaylardan iyi sonuçlar da çıkabilir. Spor camiası bir araya geldi. Bütün kulüpler Fenerbahçe camiasının arkasında yer aldı. İnşallah bu hafta tekrar başlayacak. Böyle olayların tekrar olmamasını temenni ediyoruz" dedi.

Bozkır basın mensuplarının şampiyonluk tahminin sorması üzerine ise ' Futbolda mı, basketbolda mı, voleybolda mı' Hepsinde Fenerbahçe şampiyon olacak" şeklinde espri yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Volkan Bozkır Egemen Bağış Ak Parti Beyoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title