Haberler

Aa Tarafından Hazırlanan "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" İsimli Kitap, Kızılay Meydanı'nda...

Anadolu Ajansının (AA), FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisini ve darbe girişimi sonrası tepkileri ele alan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" isimli kitabı, Ankara'da Kızılay Meydanı'nda ücretsiz dağıtıldı.

Anadolu Ajansının (AA), FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisini ve darbe girişimi sonrası tepkileri ele alan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" isimli kitabı, Ankara'da Kızılay Meydanı'nda ücretsiz dağıtıldı.

AA, FETÖ'nün darbe girişimini ele alan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" isimli kitap hazırladı.

Türkçe ve İngilizce basılan 3 bin kitap, Kızılay Meydanı'nda kurulan stantta vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı.

"Hainlerin neler yaptıklarını bu kitapla anlatabileceğiz"

Kitabı alan vatandaşlardan Tahir Gürbüz, çocuğuna, demokrasiye kara darbe vurmak isteyenleri ve hainlerin neler yaptıklarını bu kitapla anlatacağını, darbe girişiminde bulunanlara en güzel cevabı ise halkın verdiğini söyledi.

AA'ya yayımladığı kitap nedeniyle teşekkürlerini ileten Gürbüz, "Benim 2.5 aylık çocuğum var. O büyüdüğünde, '15 Temmuz'da neler yaşandı?' denildiğinde, bu demokrasiye kara darbe vurmak isteyenlerin, hainlerin neler yaptıklarını bu kitapla anlatabileceğiz. O yüzden Anadolu Ajansına teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Raziye Yanık da kitabı hazırlayanlara teşekkür ederek, "Ben buradan bu yayını alıp saklayacağım ve Türkiye'nin nasıl bir devlet olduğunu, şehitlerimizin nasıl kan döktüğünü, bu devleti kimsenin yıkamayacağını torunlarıma göstereceğim." dedi.

Kitap, "tarihi bir belge" niteliği taşıyor

TSK içindeki FETÖ mensubu cuntacı bir grup tarafından başlatılan, ancak milletin de büyük desteğiyle 16 Temmuz'da püskürtülen darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği kitap, "tarihi bir belge" niteliği de taşıyor.

Kitapta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı doğrultusunda Türk halkının sokaklara çıkarak darbe girişimine direnmesi, muhalefet liderlerinin ve medyanın darbeye karşı ortak tavrı, tüm dünyadan siyasetçilerin darbe girişimine yönelik tepkileri ve Türkiye'ye destek açıklamaları da çarpıcı fotoğraflar eşliğinde yer alıyor.

Dünyanın dört bir köşesindeki Türklerin, FETÖ'nün darbe girişimine tepkilerinin de yansıtıldığı kitapta, darbeye direnirken şehit düşenler, yaralananlar ile darbe girişimi sonrası gözaltılar, açığa almalar ve tutuklamalar, 20 Temmuz itibarıyla ortaya çıkan rakamlara göre AA infografikleri eşliğinde sunuldu.

Kitapta ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olağanüstü hal (OHAL) ilanına ilişkin açıklamaları da yer alıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Kızılay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
title