Haberler

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Yalova'nın Çınarcık ilçesi Belediye Başkanı Avni Kurt, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, beğendiği üç fotoğrafa oy verdi.

Yalova'nın Çınarcık ilçesi Belediye Başkanı Avni Kurt, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, beğendiği üç fotoğrafa oy verdi.

Çınarcık Belediye Başkanı Kurt başkanlık makamında oylamaya katılarak, haber kategorisinde Elif Öztürk'ün "Türkiye darbe girişime karşı tek yürek", yaşam kategorisinde Cem Genco'nun "Gözyaşının babası için çağrısı karşılık buldu", spor kategorisinde ise Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Usain Bolt" başlıklı fotoğrafını seçti.

Kurt, Anadolu Ajansı'nın düzenlemiş olduğu "Yılın Fotoğrafları" yarışmasının dikkat çekici olduğunu söyledi.

Fotoğrafların her şeyi anlattığını belirten Kurt, şöyle konuştu:

"Dünyada çok olay yaşanıyor, günümüzde de bugüne kadar çok olay yaşadık. Fakat bu çarpıcı resimler hayatımıza çok etki bırakıyor. Özellikle 15 Temmuz gecesi boğaz köprüsünde yaşanan o görüntü, çok doğru bir çekim. Benim için önemli olan şu; hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir. Her zaman vatandaşın gücü her şeyin üstündedir. Halkımızda bunu en güzel şekilde orada birlik ve beraberlik içerisinde göstermiştir. Oradaki Türk bayrağının dalgalanması ve altında da vatandaşlarımızın olması bence her şeyi ifade ediyor. Fotoğraf her şeyi söylüyor."

Kaynak: AA / Güncel

Avni Kurt Çınarcık Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title