Haberler

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğrafı seçti.

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğrafı seçti.

AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan Çolak, fotoğrafları tek tek inceledi.

Çolak, haber kategorisinde Elif Öztürk'ün "Türkiye darbe girişimine karşı tek yürek", yaşam kategorisinde Andrei Pungovschi'nin "İdomeni'deki çocuklar" adlı fotoğrafına oy verdi, spor kategorisinde de Salih Fazlı Zekioğlu'nun "Usain Bolt" adlı fotoğrafını beğendi.

Fotoğrafların güzel ve etkisinin büyük olduğunu dile getiren Çolak, oylamada çok başarılı karelerin yer aldığını söyledi.

Çolak, oylama sırasında bazı fotoğrafların kendisini daha çok etkilediğine dikkati çekerek, şöyle dedi:

"Türk bayrağının altında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde halkın coşkusu, bakışı, sokağa dökülüp haykırışı, özgürlüğü savunması ve 'darbeye hayır' demesi çok önemli. Fotoğrafı o nedenle seçtim. Diğer taraftan da savaştan hep mağlup çıkan, mağdur olan çocuklar oluyor. Bu nedenle yaşamda sunulan fotoğraflar arasında bu kareyi beğendim. Sporda ise Bolt, hakikaten dünyada farklı olduğunu gösteriyor. Buradaki resme baktığım zaman bir tarafta kendisini çok sıkan, kasan, 'acaba geçer miyim' diye umut eden sporculara bakarak dalga geçiyor. Bolt, 'Bu dalda benim üzerime yok' der gibi bakıyor. Bu fotoğrafı güzel ve çok manalı bulduğum için tercih ettim."

Kaynak: AA / Spor

Anadolu Ajansı Tanju Çolak Usain Bolt Türkiye Spor Haberler

title