Haberler

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Spor Toto 3. Lig takımlarından Sakaryaspor'un teknik direktörü Tuncay Şanlı, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, 3 kategorideki eserlere oy verdi.

Spor Toto 3. Lig takımlarından Sakarya spor'un teknik direktörü Tuncay Şanlı, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, 3 kategorideki eserlere oy verdi.

Oylama hakkında AA muhabirinden bilgi alan Şanlı, fotoğrafları tek tek inceleyip yorumladı.

Şanlı, haber kategorisinde Elif Öztürk'ün "Türkiye darbe girişimine karşı tek yürek", Emin Mengüarslan'ın "Ege'de kurtarma operasyonu" ve Mahmud Rslan'ın "Ümran Daknes" başlıklı fotoğraflara oy verdi.

Yaşam kategorisinde Agoes Rudianto'nun "Denizden plastik çöp toplayan çocuklar" ile Ali İhsan Öztürk'ün "Tandır Başındaki Kadınlar" başlıklı fotoğraflara oy kullanan Şanlı, spor kategorisinde ise Salih Zeki Fazıloğlu'nun "Usain Bolt" ile "Eren Derdiyok'un golü", Volkan Furuncu'nun "Muhammed Ali'nin vefatı" ve Burak Akbulut'un "Kenan Sofuoğlu'nun zaferi" başlıklı fotoğrafları oyladı.

Tuncay Şanlı, fotoğrafların hepsinin çok güzel olduğunu ve kategoriler arasında hem anlamlı hem de üzücü karelerin olduğunu söyledi.

Suriyeli çocukların bulunduğu fotoğrafların çok üzücü olduğunu ifade eden Şanlı, şöyle konuştu:

"Onların sosyal medyada gündeme gelmesi insanları daha fazla bilinçlendiriyor. Spor kategorisinde birçok kare yakalayabilirsiniz ama 'Eren Derdiyok'un golü' fotoğrafında hem golü yakalayıp hem de stattaki ambiyansı yakalaması futbolun ne kadar güzel olmasını çok net yorumluyor. Usain Bolt'un fotoğrafını yorumlamayalım. İşinden keyif aldığını fotoğrafla da belli etmiş. Kenan ağabey (Sofuoğlu) zaten sporu sevdiriyor. Kendinden ve ailesinden başlayarak sporu nasıl sevdireceğinin kanıtıdır, oğluyla başlamış. Resimlerin hepsi gayet güzel."

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Tuncay Şanlı Sakaryaspor Usain Bolt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title