Haberler

AA'nın Mayıs Ayı Fotoğraf ve Video Haber Oylaması Sonuçlandı

Güncelleme:

Anadolu Ajansı'nın web sitelerinden Türkçe ve İngilizce dillerinde yapılan ve binlerce kişinin katıldığı oylamada, haber kategorisinde 10, yaşam kategorisinde 16 ve spor kategorisinde 6 fotoğraf arasından "Ayın Fotoğrafı" ile 4 video arasından "Ayın Videosu" seçildi.

Haber kategorisi birincisi;

"Hayalet" komandoların zorlu eğitimi - Dünyanın en zorlu askeri eğitimleri arasında gösterilen Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı'ndaki Komando İhtisas Kursu'nun ikinci aşaması olan "Kara komando harekatı"nda komandolar, zor doğa koşulları ile mücadele ederek hedeflerine ulaşıyor. (Murat Yolcu)

Yaşam kategorisi birincisi;

Düden Gölü'nün zarif misafirleri - Konya'nın Kulu ilçesine 5 kilometre mesafedeki Düden Gölü'nde bu yıl yağışların etkili olması sonucu flamingo kolonilerinin sayısı arttı. (Orhan Akkanat)

Spor kategorisi birincisi;

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları - Sarı-kırmızılı taraftarlar, ligin bitimine bir hafta kala takımlarının şampiyon olması üzerine Florya'daki Metin Oktay Tesisleri içine girerek kutlama yaptı. (Erhan Elaldı)

Video haber birincisi;

Fillerin de yetimhanesi var - Sri Lanka'nın Pinnawala kasabasında hizmet veren dünyanın ilk ve tek fil yetimhanesinde, yalnız kalan, mayın patlaması veya farklı nedenlerden yaralanan 79 file bakılıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eğirdir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title