Haberler

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı

Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Bolu'da demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Bolu'da demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik sıraya göre derlendiği kitabın dağıtımı, Demokrasi Meydanı olarak adlandırılan Belediye Meydanı'nda Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve kurum çalışanları tarafından yapıldı.

Yılmaz, kitabın dağıtımının ardından yaptığı açıklamada, AA'nın hazırladığı kitapla çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyleyerek bu çalışmasından dolayı AA'ya teşekkür ettiğini kaydetti.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ise böyle bir çalışmayı yapan AA'ya teşekkür ettiğini ifade ederek "Bu gelecek nesillere ışık tutacak ve aynı zamanda herkesin evinin köşesinde saklayabileceği bir kitap. 15 Temmuz gecesinden itibaren başlayan süreçte neler yaşandığını, ülkenin tümünde neler yaşandığını, Ankara'da İstanbul'da nasıl şehitler olduğunu, bunların hepsini içine almış. Çok güzel olmuş" dedi.

Kitabın kapağında yer alan fotoğrafın çok manidar olduğunu dile getiren Doğanay, şöyle konuştu:

"Bu kamyon, bir tarihtir. Bu hanım kardeşimiz, bir tarihtir. Kapağa da bunu almışlar. Çok hoş bir kitap olmuş. Tarihe ışık tutan bir kitap olmuş. Onun için emek ve katkı veren herkese bir defa daha teşekkür etmek istiyorum. AA, her zaman Anadolu'nun kalbi olduğunu, vatan, millet söz konusu olduğunda tarihe ışık tutacak bir kitabı bizlere vererek gösterdi. Emek verenlere teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Alaaddin Yılmaz Anadolu Ajansı Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title