Haberler

Aa İzmir Bölge Müdürü Baysal'dan Vali Güvençer'e Ziyaret

Anadolu Ajansı (AA) İzmir Bölge Müdürü Ahmet Caner Baysal, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret etti.

Anadolu Ajansı (AA) İzmir Bölge Müdürü Ahmet Caner Baysal, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret etti.

Baysal, ziyarette Vali Güvençer'e AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabını takdim etti.

Güvençer, yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sırasında AA'nın kendisinden beklenen çalışmayı yaptığını belirterek, "Aksi de zaten düşünülemezdi. Artık kimse kolay kolay darbeye cesaret edemez. Herkes dersini aldı." dedi.

"Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabını inceleyen Vali Güvençer, "Birileri için bunlar uzak bir hatıra olacak ama ne yazık ki şu anda yaşayan kuşak canlı olarak yaşadı. Rezalet görüntülerdi, felaket görüntülerdi." değerlendirmesinde bulundu.

İzmir Bölge Müdürü Baysal da AA'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ahmet Caner Baysal, FETÖ'nün darbe girişimi sürecinde AA'nın tüm çalışanlarının sıcak gelişmeleri, haberleri halka duyurduğunu belirterek, "Darbe gecesi Ankara, İstanbul ve İzmir'deki muhabirlerimiz başta olmak üzere tüm AA çalışanları en sıcak anları ve bilgileri vatandaşlarımıza aktarmaya çalıştık. Darbe girişimine yönelik olarak hazırladığımız Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi isimli kitabımızda da olayları kronolojik olarak ortaya koyan en güzel fotoğraf ve belgeleri bir araya getirdik." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Ahmet Caner İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title