Haberler

Aa Günün

1- Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, "CHP ile görüşmeler devam ediyor ama sonuç itibarıyla siyasi yelpazenin en uç iki noktasında olan iki siyasi partinin de koalisyon görüşmesi yapması ve koalisyon hükümeti oluşturması da kolay değil, bu da bir gerçek, bu da bir realite" dedi.

1- Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, "CHP ile görüşmeler devam ediyor ama sonuç itibarıyla siyasi yelpazenin en uç iki noktasında olan iki siyasi partinin de koalisyon görüşmesi yapması ve koalisyon hükümeti oluşturması da kolay değil, bu da bir gerçek, bu da bir realite" dedi.

(15.30)

2- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla İzmir'e 8 projenin müjdesini vermek istediğini belirterek,  "Milletimiz AK Parti'yi tek başına iktidara getirmedi. Çok pişman olanlar, 'ne yaptık' diyenler var. Biz Türkiye'yi krize sokmamak için bu dev yatırımların gereğini yapacağız" dedi.

Eroğlu, "Biz seçime hazırız. Koalisyonda anlaşmazlarsa o zaman tek başına iktidar. Yola devam" ifadesini kullandı.

(15.01)

3- Siyasi partiler arasında bayramlaşma programları gerçekleştiriliyor.

(10.41/11.29/11.47/12.40/13.10/13.16/13.55/14.40/15.33)

4- Bayırbucak Türkmen Bölgesi'ne yönelik saldırılar

Esed rejiminin, dün Lazkiye kırsalındaki Türkmen köylerine yönelik başlattığı saldırılar sürüyor. Yoğun çatışmaların yaşandığı bölgede, rejim kuvvetleri bölgeyi kara ve havadan bombalıyor.

(13.19)

5- Genelkurmay Başkanlığı, Suriye, Irak, Yunanistan ve Bulgaristan sınırında dün yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 310 kişinin yakalandığını bildirdi.

(14.24)

6- Iğdır-Doğubayazıt karayolunda yol kesen teröristler bir tırı ateşe verdi.

Genelkurmay Başkanlığı, Iğdır-Doğubayazıt karayolunda 30 aracı durdurup kontak anahtarlarını alan, yolu trafiğe kapatan ve bir çekici aracı yakan teröristlerin, olaya müdahale eden jandarma unsurlarına uzun namlulu silahlarla ateş açtığını, anında karşılık verilen teröristler bölgeden kaçtığını bildirdi.

(00.29/13.55)

7- Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında son 2 günde, bin 3 kaçak yakalandı.

(13.55)

8- Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, Normandiya Dörtlüsü olarak adlandırılan Almanya, Fransa ve Rusya devlet liderleri ve ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ülkenin doğusundaki krizin çözümüne ilişkin telefon görüşmesi yaptı.

(00.57)

9- Güney Afrika'nın en büyük kenti Johannesburg'un güneyinde iki trenin çarpışması sonucu 239 kişi yaralandı.

(12.25)

10- İran ile nükleer müzakerelerde anlaşma sağlanması

İran dini lideri Ayetullah Hamaney:

"Müzakere metni onaylansın ya da onaylanmasın bölgedeki dostlarımızı desteklemekten vazgeçmeyeceğiz"

(11.00)

11- İngiltere Kraliçesi'nden "Nazi selamı"

Kraliçe 2. Elizabeth'in 1933 yılında Nazi selamı verirken çekilen görüntüleri yayınlandı. Buckingham Sarayı, görüntülere tepki gösterdi.

(04.26)

12- Endonezya'da meydana gelen yanardağ patlamaları nedeniyle birçok bölgede uçak seferleri iptal edilirken, bayram ziyaretinde bulunan milyonlarca insan geri dönüş yolu arıyor.

(13.11)

13- Etiyopyalı atlet Genzebe Dibaba, kadınlar 1500 metrede, Çinli Qu Yunxia'nın 1993'ten bu yana kırılamayan dünya rekorunu geliştirdi.

(13.31)

14- Geçen yıl ekim ayında Japonya Grand Prix'sinde geçirdiği kazadan bu yana komada bulunan Formula 1 pilotu Jules Bianchi, 25 yaşında hayatını kaybetti.

(11.13)

Kaynak: AA / Güncel

Nurettin Canikli Ramazan Bayramı Veysel Eroğlu İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title