Haberler

Aa'dan, Vali ve Belediye Başkanlarına Almanak

AA Van Bölge Müdürü Levent Harman, Bitlis, Van ve Muş valilerine ve Muş Belediye Başkanına, AA Genel Müdürlüğü'nce hazırlanan 2012 yılı almanağını hediye etti.

AA Van Bölge Müdürü Levent Harman, Bitlis, Van ve Muş valilerine ve Muş Belediye Başkanına, AA Genel Müdürlüğü'nce hazırlanan 2012 yılı almanağını hediye etti.

Harman, Muş Valisi Ali Çınar'ı, Belediye Başkanı Necmettin Dede'yi, İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz ve Bitlis Valisi Veysel Yurdakul'u makamında ziyaret ederek, kendilerine 2012 yılı almanağını verdi.

Vali Çınar, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, AA'nın habercilikteki başarısının göz ardı edilemeyeceğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nın, ülkenin ajans hizmetlerini yürüten ciddi ve örnek kuruluşlardan biri olduğunu ifade eden Çınar, "AA, kamu hizmeti anlayışını dikkate alan bir kurum. Bunun yanı sıra özel ajanslarla rekabet eden bir kurum. AA'nın yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu vesileyle AA Genel Müdürü Kemal Öztürk başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Bitlis Vali Veysel Yurdakul ise, ajansın hazırladığı almanağın, çok güzel bir çalışma olduğunu kaydetti.

Yurdakul, "Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk çok deneyimli biri. Öztürk'ün Anadolu Ajansı'na gelmesiyle, çok güzel gelişmeler yaşandı. Bundan önceki ajansın profilini de biliyorum. 24 yıldır sahadayım. Bu almanak çok güzel bir çalışma olmuş. Ajansın 3 dilde almanak hazırlaması gerçekten çok güzel. Almanağın İngilizce'sini de görmek isterim" dedi.

Muş Emniyet Müdürü Durmaz ise, AA tarafından hazırlanan yıllığın büyük emekler harcanarak ortaya çıktığını belirtti.

Harman da, yıllığın dünyadaki önemli gelişmeleri izleyerek habere dönüştüren ve fotoğraf karesine aktaran AA habercilerinin gözünden, zihninden ve kaleminden süzülen titiz bir çalışma olduğunu bildirdi.

Gün gün kaleme alınan gelişmeler bakımından, yıllığın arşiv niteliği taşıdığını belirten Harman, "Geçen yıl hazırladığımız yıllık, arşiv tutkunlarından büyük ilgi gördü. O nedenle bu yıl Türkçe'nin yanı sıra, Arapça ve İngilizce yıllıklar hazırlandı. Siyasetten sanata, ekonomiden spora, Türkiye ve dünyada 2012'de kayda değer olay ve kişiler temel alınarak hazırlanan almanağımızı takdim etmekten onur duydum" diye konuştu.

AA Kurumsal İletişim Müdürlüğü'nce hazırlanan yıllıkta, ajansın deneyimli editörlerinin titizlikle seçip yeniden kaleme aldıkları, yoğun geçen 2012'nin önemli konularına yer verildi.

AA'nın muhabir ve foto muhabirlerinin, Türkiye'nin her köşesinde ve dünyanın sıcak bölgelerinde doğrudan izleyip tanıklık ettikleri olaylara ilişkin haber ve fotoğraflar, birim editörlerince yeniden değerlendirmeye tabi tutuldu.

Yıllıklarda, yüksek çözünürlüğe sahip fotoğraflarla desteklenen 2 bine yakın konu sunuluyor.

Ziyaretlerde Harman'a, AA Bitlis ve Muş Büro Müdürlüğü çalışanları eşlik etti.

Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş

Yayıncı: Berin Arslan Çetin - MUŞ

Kaynak: AA / Yerel

Veysel Yurdakul Anadolu Ajansı Bitlis Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title