Haberler

Aa Bölge Müdürü Çelebioğlu, İzmir Emniyet Müdürü Uslu'yu Ziyaret Etti

Anadolu Ajansı (AA) İzmir Bölge Müdürü Sabri Çelebioğlu, İzmir Emniyet Müdürü Sami Uslu'yu ziyaret etti.

Çelebioğlu, Resmi Gazetenin 8 Ocak tarihli sayısındaki kararla, İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Sami Uslu'ya'ya yeni görevinde başarılar diledi.

AA'nın çalışmaları hakkında Uslu'ya bilgi veren Çelebioğlu, 100. yıl hedefleri doğrultusunda atılan adımları ve yapılan yatırımları anlattı.

Dünyanın en büyük 5. ajansı olma hedefinde olan AA'nın Genel Müdür Kemal Öztürk'ün çizdiği vizyon doğrultusunda doğru adımlar attığını kaydeden Çelebioğlu, AA'nın doğru ve tarafsız haberleri abonelerine hızlı bir şekilde verdiğini söyledi.

AA bültenlerinde yer alan haberlerin güvenilirliğine ve referans kabul edildiğine dikkati çeken Çelebioğlu, emniyet muhabirleri ile polis teşkilatının karşılıklı güven ve işbirliği içinde çalışmasının önemine işaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uslu da AA'nın saygın bir basın kuruluşu olduğunu ifade etti. İzmirlilerin huzur içinde yaşadığı bir kent için durmadan çalıştıklarını belirten Uslu, polislerle gazetecilerin zaman zaman omuz omuza görev yaptığını kaydetti. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Anadolu Ajansı Sami Uslu İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title