Haberler

Aa 94 Yaşında

Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, Anadolu Ajansı'nın (AA) tarafsız, ilkeli, nesnel, objektif habercilik anlayışını 94 yıldır büyük bir başarıyla devam ettirdiğini bildirdi.

Cankaloğlu, AA'nın 94. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, AA Genel Müdürü Kemal Öztürk yönetimindeki AA'nın 94. yıl dönümünü Alperen Ocakları Edirne Şubesi olarak kutladıklarını belirtti.

Ajansın gün geçtikçe gücüne güç kattığını aktaran Cankaloğlu, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı, tarafsız, ilkeli, nesnel, objektif habercilik anlayışını 94 yıldır büyük bir başarıyla devam ettiriyor. Teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanarak halkımızın haber alma ve verme yetisini en iyi şekilde kullanan Anadolu Ajansı gün geçtikçe başarılarına imza atmaktadır. Ajans dünyanın birçok yerindeki çalışanıyla Türkiye'nin olduğu kadar dünyanın da sesini duyurmaktadır. Bu vesileyle Anadolu Ajansı'nın bu önemli ve özel gününü kutluyor başarılarının devamını diliyorum." - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Alperen Ocakları Anadolu Ajansı Kemal Öztürk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title