Haberler

12 Dev Adam, Litvanya'ya Direnemedi

Güncelleme:

A Milli Basketbol Takımı, Litvanya'nın Kaunas şehrinde düzenlenen Huawei Kupası'ndaki ilk maçında ev sahibi Litvanya'ya 86-74 yenildi.

2015 FIBA Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan A Milli Takım, Litvanya'nın Kaunas şehrinde düzenlenen Huawei Kupası'ndaki ilk maçında ev sahibi Litvanya'ya 86-74'lük skorla mağlup oldu.

SOYUNMA ODASINA YENİK GİTTİK

Mücadeleye Sinan Güler, Cedi Osman, Ersan İlyasova, Semih Erden ve Ali Muhammed beşi ile başlayan A Milli Takım, ilk sayılarını Semih Erden'in basketi ile buldu. İlk çeyrek sonunda Semih Erden 9 sayı, Cedi Osman ise 8 sayı ile mücadele etti. Ay-yıldızlılar, ilk çeyreği 27-19 geride tamamladı. İkinci çeyrekte A Milli Takım, farkı 6 sayıya kadar düşürmeyi başardı. Son bölümler Litvanya'nın üstünlüğü ile geçti. Milliler soyunma odasına 48-36 geride gitti.

DEVLER DİRENEMEDİ

İkinci yarıya milliler iyi bir başlangıç yapamadı. Litvanya üçüncü çeyrekte üstün bir oyun sergiledi ve çeyrek 70-52 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. Son çeyrekte Ay-yıldızlı ekip farkı eritmeyi başardı ancak milliler karşılaşmadan 86-74 mağlup ayrıldı.

Ay-yıldızlı ekip, 18 Ağustos Salı günü TSİ 16: 45'te Hırvatistan ve 19 Ağustos Çarşamba günü de TSİ 16: 45'te Makedonya ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Semih Erden Cedi Osman Litvanya Kaunas Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

ÇiyayiMobil-ANDROID:

İşte ürkün gücü...

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title