Haberler

    A Milliler, Danimarka Sınavında

    Güncelleme:

    Milli Takım, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri öncesi özel maçta bugün Danimarka ile deplasmanda karşılaşacak. Mücadele saat 21.00'de başlayacak.

    A Milli Takım, EURO 2016 hazırlıkları kapsamında Çarşamba günü Danimarka ile özel bir maçta karşı karşıya gelecek.

    517.RANDEVU

    A Milli Takım, Danimarka ile yarın deplasmanda oynayacağı özel maçla 517. karşılaşmasına çıkacak. Türk Milli Takımı, 91 yıllık tarihinde 269'u resmi, 247'si özel olmak üzere geride kalan 516 maçta 189 galibiyet aldı, 120 kez berabere kaldı, 207 kez de rakiplerine yenildi. 2014'te beşinci özel maçına çıkacak milliler, son sınavında 1 Haziran'da New Jersey'de ABD'ye 2-1 yenildi.

    DANİMARKA İLE 10. DEFA

    Türkiye ile Danimarka A milli futbol takımları Çarşamba günkü özel maçta 10. kez karşı karşıya gelecek. İki ülke milli takımları arasında geride kalan 6'sı özel, 3'ü resmi 9 maçtan sadece birini Türkiye kazandı.

    A Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğünün yanı sıra yeni dönemde Türkiye Futbol Direktörü sıfatıyla görev yapan Terim, Odense'de oynanacak özel karşılaşmada ay-yıldızlı ekibin başında 103. kez sahaya çıkacak. A Milli Futbol Takımı, Fatih Terim yönetiminde oynadığı 102 maçta 51 galibiyet aldı. Ay-yıldızlı ekip, Terim'in saha kenarında yönettiği maçlarda 26 kez berabere kaldı, 25 kez de mağlup oldu. Terim yönetiminde toplam 155 gol atan milliler, kalesinde ise 108 gol gördü.

    TERİM: "DANİMARKA MAÇI ÖNEMLİ..."

    Fatih Terim, maçtan önce Lig TV'ye verdiği demeçte, "Danimarka karşısında İzlanda maçı öncesi hem eksiklerimizi hem fazlalıklarımızı göreceğiz. Maalesef az lig maçı oynayarak gidiyoruz. Danimarka karşılaşması gerek fizik gerek teknik açıdan iyi hazırlık mücadelesi olacak." ifadelerini kullandı.

    Deneyimli teknik adam, "Birkaç oyuncumuzun sakatlığı veya oynamaması bizi üzüyor. Milli oyuncu havuzumuzun her pozisyon için gerekli alternatifi taşıdığı inancını taşıyorum. Milli maçlarda istek ve arzu daha üst seviyeye çıkacaktır. Tek şansımız İzlanda ile eylül ayında oynamamız. Hava çok soğuk olmayacaktır. Aleyhimize olan faktör ise İzlanda'da 25 lig maçının oynanması. Futbolcuların ligdeki form durumlarıyla Danimarka ve İzlanda maçlarındaki performanslarının çok farklı olacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

    MUHTEMEL 11'LER

    Danimarka'nın muhtemel ilk 11'i: Schmeichel, Kjaer, Bjelland, Agger, Wass, Eriksen, Kvist, Schöne, Krohn-Dehli, Braithwaite, BendtnerTürkiye'nin muhtemel ilk 11'i: Onur, Gökhan, Caner, Ömer, Ersan, Olcan, Emre, Selçuk, Ahmet İlhan, Mehmet, Mevlüt

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Fatih Terim Danimarka Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title