Haberler

A Milli Takım Kadrosu Açıklandı

Güncelleme:

A Milli Takımın deplasmanda Danimarka'yla hazırlık ve İzlanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası eleme maçı aday kadrosu açıklandı. Volkan Demirel kadroda yok.

A Milli Takım 'ın deplasmanda Danimarka'yla hazırlık ve İzlanda'yla oynayacağı maçlarının aday kadrosu Milli Takımlar resmi twitter hesabından açıklandı.

VOLKAN KADRODA YOK

Fatih Terim'in, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçı sonrasında yaptığı açıklamalarla gündem oluşturan ve PFDK tarafından 3 maç ceza alan Volkan Demirel'i kadroya almaması dikkat çekti.

İLK MAÇ DANİMARKA'YLA

Milliler, bu karşılaşmalar için yarın saat 21.00'de Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak. Odense'ye 2 Eylül Salı günü hareket edecek A Milli Takım, 3 Eylül Çarşamba günü TSİ 21.00'de TRE-FOR Park'ta Danimarka ile karşılaşacak. Bu müsabakadan bir gün sonra İskoçya'nın St. Andrews kentine geçecek A Milli Takım, İzlanda maçına dört gün süreyle burada hazırlanacak.

İLK RESMİ MAÇ İZLANDA İLE

İskoçya kampının ardından 8 Eylül'de İzlanda'nın başkenti Reykjavik'e geçecek A Milli Futbol Takımı, bu ülkeyle oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme karşılaşmasının son provasını maçın oynanacağı Laugardalsvöllur Ulusal Stadı'nda gerçekleştirecek. 2016 Avrupa Şampiyonası A Grubu'nda yer alan milliler, ilk maçını 9 Eylül Salı günü TSİ 21.45'te İzlanda ile yapacak.

İşte aday kadroda yer alan futbolcular;

İŞTE ADAY KADRO

Kaleciler: Onur Kıvrak (Trabzonspor), Mert Günok (Fenerbahçe), Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir)

Savunma: Ömer Toprak (Leverkusen), Ersan Gülüm (Beşiktaş), Hakan Balta (Galatasaray), Tarık Çamdal (Eskişehir), Gökhan Gönül (Fenerbahçe), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Caner Erkin (Fenerbahçe), Semih Kaya (Galatasaray)

Orta Saha: Ozan Tufan (Bursaspor), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Selçuk İnan (Galatasaray), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Hakan Çalhanoğlu (Leverkusen)

Forvet: Arda Turan (Atletico Madrid), Olcay Şahan (Beşiktaş), Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Burak Yılmaz (Galatasaray), Mevlüt Erdinç (St. Etienne), Ahmet İlhan Özek (Karabük), Olcan Adın (Galatasaray)


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Volkan Demirel Galatasaray Danimarka İzlanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (57)

Gencfb:

Bir fenerbahçeli olarak takdir ettim Fatih hocayı. Türk futbolunu karalayan bir ismin ne milli takımda ne fenerbahçede yeri olmamalıdır. Ayrıca Onurda gayet başarılı bir kaleci.

46
12
yanıtYanıtla
osmanlı:

fatih terim üstündeki formayı hala sarı kırmızı sanıyor madem mertsin diger fnerli futbolcuları da alma da görelim o götünü fenerli futbolcular olmasa sen bir hiçsin resmi maçta volkanı alacagını topal eşek bile biliyor da bu ucuz kahramanlıgı bırak

20
32
yanıtYanıtla
oskigalatasaray_osman_13@hotmail.com:

ne alakası var lan volkan onurdan dahamı iyi kaleci

yanıt0
yanıt0
gs:

takımını satan bir fatih milli takımın başına yakışmayan bir şahıs inşallah en kısa zamanda kovulur neyi başarmış şimdiye kadar bu şahıs.

6
37
yanıtYanıtla
Turikiyeemq.0102@hotmail.com:

7-8 yasında felansın galiba :)

yanıt0
yanıt0
Süleyman:

Çok doğru bir karar takdir ettim hocayı.

29
0
yanıtYanıtla
ERKAN:

40 YILLIK BEŞİKTAŞLIYIM ŞU FENERDE İKİ TANE KAREKTERLİ OYUNCU GÖRDÜM BİRİ OĞUZ BİRİ GÖKHAN GÖNÜL

28
1
yanıtYanıtla
anılanil_34@hotmail.com:

erkan bende 40 yıllık fenerliyim ama bir tane daha adam gibi bjk li taraftar görmedim!!

yanıt0
yanıt0
müslüman:

galatalı adam bozmazından başka ne beklenirki

9
18
yanıtYanıtla
fatih:

Fenerliyim ama iyi olmuş Volkan''a bu ona ders olsun.

23
4
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title