Haberler

A Milli Futbol Takımı, Konya'da

Güncelleme:

Letonya ve Hollanda ile karşılaşacak ay-yıldızlı ekibi coşkulu bir taraftar topluluğu karşıladı.

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 3 Eylül'de Letonya, 6 Eylül'de de Hollanda ile yapacağı karşılaşmalar için Konya'ya geldi.

MEŞALELERLE KARŞILANDILAR

Özel uçakla Konya Havalimanı'na gelen Ay-yıldızlı kafileyi, çok sayıda taraftar, meşalelerle karşıladı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki milli takım kafilesine, sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, teknik heyet ve oyuncularla hatıra fotoğraf çektirdi.

TERİM TARAFTARLARI SELAMLADI

Terim, havalimanında kendilerini bekleyen taraftarları selamladı. Milli takım daha sonra otobüsle konaklayacağı otele gitti. A Milli Takım, Letonya maçının hazırlıklarını yarın Büyükşehir Belediyesi Torku Arena Stadı'nda yapacağı antrenman ile tamamlayacak. Ay-yıldızlılarda, Fatih Terim de idmandan önce statta bir basın toplantısı düzenleyecek.




Kaynak: AA / Spor

Fatih Terim Hollanda Letonya Konya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (12)

Can:

Terimdeki havaya bak sanki dünya kupasini almis

8
0
yanıtYanıtla
12 kigi:

Bunlara kizmayin oraya gelip karsilayan zibidilere bakin millet olarak % 95 aptaliz .herseyde böyle degilmi siyaset ,spor degmeyenlere çok değer veriyoruz .hadi yalan deyin

4
3
yanıtYanıtla
batmanli fatih mandalina:

Fatih terim kadar başarısız olupta imparator lakaplı biri daha varmı şu dünyada?

4
2
yanıtYanıtla
emre:

şu terim bedava dan para kazanıyor yazık valla

3
0
yanıtYanıtla
emre:

cenk tosunu neden milli takıma almadığı konusunda açıklama yapmalı türk milletine

2
0
yanıtYanıtla
OSMANLI TORUNU:

İÇİMİZDEKİ HAİNLER SUSUN MİLLİ TAKIMI DESTEKLEYİN DESTEKLEMEYENLER DEFOLSUN GİTSİN. .

0
2
yanıtYanıtla
GFB:

YARAMAZ SIN LAN FAİH SEN

1
0
yanıtYanıtla
12 kigi:

Heyt savulun yolu açın uyusun ki rakipleri iyi analiz etsin yoksa ne olur halimiz yallah

1
0
yanıtYanıtla
Barış:

Bu ne kadar reklam anlamadım. Vidyo başlarken reklam vidyo 10 sn ilerledi reklam sonra bir daha. . . İzlemeyelim haberleri zaten direk kapatır oldum. Bu kadar da değil olmaması lazım. 1 saat sitenizde haber okusam her seferinde aynı reklamı göre göre tiksindim alacak olsam gidecek olsam da gitmeyi düşünmüyorum. Bu nedir arkadaş.

1
0
yanıtYanıtla
ErenTÜRK:

PERŞEMBE VE PAZAR günü bol gollü zevkli maçlar izleriz inşallah. .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title