Haberler

A Milli Futbol Takımı Hazırlıklarını Sürdürdü

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı, Danimarka ile yapacağı özel ve İzlanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçının hazırlıklarını sürdürdü.

A Milli Futbol Takımı, Danimarka ile yapacağı özel ve İzlanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçının hazırlıklarını günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, medya mensuplarına açık yapıldı.

Yaklaşık 1 saat süren idmanda futbolcular, ısınma bölümünün ardından hücum ve savunma organizasyonlarına yönelik çalışmalar yaptı. Zaman zaman çalışmayı durduran Fatih Terim, futbolculara yapmaları gereken şeyler hakkında uyarılarda bulundu.

Aldıkları darbeler nedeniyle kısa süre yerde kalan Selçuk İnan ve Ahmet İlhan, daha sonra çalışmaya devam etti.

Fatih Terim, antrenmanın başında Caner Erkin, Mehmet Topal, Mert Günok, Gökhan Gönül, Mustafa Pektemek ve Onur Kıvrak'la saha içinde görüşme yaptı. Bu oyuncular, Fransa'dan geç gelmesi nedeniyle antrenmana sonradan dahil olan Mevlüt Erdinç ile kısa bir yenileme çalışması yapıp, tesislere geçti.

Öte yandan, diş tedavisi nedeniyle sabah antrenmanına katılmayan Burak Yılmaz, akşam idmanında takımdaki yerini aldı.

-Terim'e sivrisinek koruyucu-

Antrenmanın yapıldığı bölgede yoğun sivrisinek olması, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i koruyucu krem sürmek zorunda bıraktı.

Çalışma sırasında sivrisineklerin hedefi olan tecrübeli teknik adam, sağlık ekibinden destek istedi. Getirilen sivirisinek koruyucu kollarına ve ensesine sürülen Terim, çalışmayı yeniden takip etti.

Hazırlıklarının İstanbul bölümünü bu antrenmanla tamamlayan A Milli Futbol Takımı, Danimarka ile hazırlık maçı yapmak üzere yarın bu ülkenin Odense kentine hareket edecek.

Kaynak: AA / Spor

Fatih Terim Danimarka İzlanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title