Haberler

A Milli Futbol Takımı Antalya'da Ilk Antrenmanını Yaptı

A Milli Futbol Takımı Antalya'da ilk antrenmanını yaptı2018 Dünya Kupası Grup Eleme maçında Finlandiya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, Antalya'da hazırlıklarına başladı.

A Milli Futbol Takımı Antalya'da ilk antrenmanını yaptı

2018 Dünya Kupası Grup Eleme maçında Finlandiya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, Antalya'da hazırlıklarına başladı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim antrenmanda futbolcularına Kendinizi alıştırın topun olduğu yere doğru yavaş yavaş hareketlenin aynı yerde kalmayın, devam edin, gelmeden düşünün diye uyardı.

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 24 Mart Cuma günü Finlandiya ile yapacağı maç için Antalya'da kampa girdi. Kamp yaptıkları otelin sahasına ilk antrenman için gelen futbolcular fıskiye sürpriziyle karşılaştı. Futbolcular, sahaya giriş kapısının yakınındaki fıskiyeden ıslanmamak için zor anlar yaşadı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ise sahaya girdikten sonra fıskiyeden suyun kendisine doğru geldiğini fark edip koşmasına rağmen ıslanmaktan kurtulamadı.

Terim yönetimindeki antrenman koşu ve ısınmayla başladı. Antrenmanın ilk dakikalarından Terim ile Arda Turan saha kenarında kısa süre görüştü. Ay yıldızlıların neşeli olduğu gözlendiği antrenmanda Arda ve Selçuk'un da aralarında yer aldığı yakın zamanda maç oynayan futbolcular yenilenme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise top kapma ve pas çalışmasının ardından küçük sahada maç yaptı. Maçı, yenilenme çalışmasını tamamlayan futbolcular da saha kenarından izledi.

Küçük sahada maçı izleyen Terim, oyunu durdurarak futbolcularına, Kendinizi alıştırın topun olduğu yere doğru yavaş yavaş hareketlenin aynı yerde kalmayın devam edin, gelmeden düşünün bunlar önemlidir' şeklinde uyarı yaptı. Kayserispor'dan Güray Vural ile Deniz Türüç A Milli Takım'da ilk defa kampa katılan futbolcular oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Terim Finlandiya Türkiye Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title