Haberler

ABD'de A Milli Futbol Takımı Onuruna Yemek Verildi

Güncelleme:

Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, yaz kampı ve bazı özel maçlar için ABD'de bulunan A Milli Futbol Takımı onuruna yemek verdi.

Büyükelçilik konutunda öğle saatlerinde verilen yemeğe, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, A Milli Takım teknik heyeti ve futbolcular ile TFF kurullarının başkan ve üyeleri katıldı. Yemekte, Türk-Amerikan toplum kuruşları temsilcileri de hazır bulundu.

Büyükelçi Kılıç, burada yaptığı konuşmada, TTF ve A millileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sizleri ve milli takımımızı burada gördüğümüz için mutluyuz. Türk insanını, özellikle de yurtdışında yaşayanları sizin başarılarınız kadar gururlandıran başka bir şey yok. Belçika'da görev yaptığım dönemde bunu bizzat görme imkanı buldum" dedi. Kılıç, A millilere ABD'de yapacakları maçlarda başarılar da diledi.

Türk-Amerikan Dernekleri Asamblesi (ATAA) eski Başkanı ve ATAA mütevelli heyeti üyesi Günay Evinch, davetlilere, Washington Belediye Başkanı Vincent Gray'ın "hoşgeldiniz^" mesajını okudu ve Gray'ın mesajının yazılı olduğu belgeyi TFF Başkanı Demirören'e takdim etti.

Demirören de Büyükelçi Kılıç'a kendilerini ağırladığı için teşekkür ederek, "Uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. Buradan başladık. Hayırlısı olsun" diye konuştu. Demirören'in ardından kaptan Nuri Şahin de A Milli Takım adına Büyükelçi Kılıç'a teşekkürlerini sundu.

Konuşmaların ardından Kılıç'a, Demirören ile Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve Nuri Şahin, Milli Takım forması hediye etti.

Demirören ve yönetim kurulu üyeleri ile A Milli Takım kafilesi, yemek sonrasında elçilik çalışanları ve Türk-Amerikan toplumu temsilcileriyle fotoğraf da çektirdi. - Washington DC

Kaynak: AA / Güncel

Yıldırım Demirören Serdar Kılıç Washington Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title