Haberler

    A Milli Basketbol Takımı'nın Muhtemel Devşirme Adayları

    Avrupa Şampiyonası'nda Emir Preldzic'in yer alamayacak olmasından ötürü A Milli Takım'ın nasıl bir hamle yapacağı merak konusu.

    Emir Preldzic’in EuroBasket 2015’te forma giyememe ihtimali üzerine A Milli Basketbol Takımı’nın yeni devşirme isminin kim olacağı merak konusu oldu.

    Fenerbahçe Ülker ile Euroleague’de Final Four heyecanı yaşayacak olan Emir Preldzic’in bu yazı tedavisine ayırması bekleniyor. Son dönemde milli takım forması ile önemli performanslar ortaya koyan Preldzic’in EuroBasket 2015’te forma giymesi beklenmezken, yeni bir devşirme oyuncunun kadroya dahil edilmesi bekleniyor.

    Geçtiğimiz yaz Keith Langford’u devşirmek için uğraşan milli takım yetkilileri değişen yabancı kuralı sonrasında bu ismi sonuçlandıramamıştı. Ergin Ataman’ın Ersin Dağlı gibi daha önce Türk oyuncu statüsüne erişmiş oyuncuları da değerlendirebileceği öğrenildi.

    İşte muhtemel devşirme adayları;

    Bobby Dixon – Pınar Karşıyaka


    Pınar Karşıyaka forması ile üç sezondur başarılı bir performans ortaya koyan Bobby Dixon, daha önce de adı geçen isimler arasındaydı. Ergin Ataman’ın daha önce sıcak bakmadığı ismi bir kez daha gözden geçireceği belirtildi.

    Ergin Ataman geçtiğimiz yıl Bobby Dixon’ın Türk vatandaşlığına alınıp devşirilmesi iddiaları hakkında “Özellikle Boby Dixon’ı Türk vatandaşı yapalım da, milli takıma alalım diye bir düşüncemiz yok” ifadelerini kullanmıştı. Bu sezon 28 maçta görev yapan Dixon maç başına 17 sayı 4.2 asist 3.8 ribaund ortalamaları ile mücadele ediyor.

    Jordan Farmar - Darüşşafaka Doğuş


    Anadolu Efes forması giydiği dönemde de adı devşirme oyuncu konusunda geçen Jordan Farmar, Türkiye’ye dönüşü ile beraber yeniden ilk sıraya yerleşti. Daha önce yapılan görüşmelerde yüksek bir ücret talep ettiği iddia edilen Farmar için federasyonun yeniden devreye girmesi bekleniyor.

    Darüşşafaka Doğuş forması ile Türkiye’ye dönüşün ardından katıldığı bir programda milli takım hakkında da konuşan Farmar “Tekliflere açığım. ABD Milli Takımı’nda oynamadım. Geçmişte böyle bir teklif olacağını duymuştum. Fakat şu anda böyle bir durum yok” demişti.

    Darüşşafaka Doğuş forması ile bu sezon 10 lig maçında görev yapan Jordan Farmar maç başına 15 sayı 4.9 ribaund 3.8 asist ortalamaları yakaladı.

    Andrew Goudelock - Fenerbahçe Ülker


    Fenerbahçe Ülker’in ABDli yıldız Andrew Goudelock devşirilebilecek isimler arasında sürpriz olarak görülüyor. Euroleague ve ligde sergilediği performansla takımının en önemli isimlerinden olan skorer oyuncu teklif gelmesi halinde büyük mutluluk duyacağını belirtti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fenerbahçe Ülker Emir Preldzic Ergin Ataman Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title