Haberler

    A.albayrak'tan Derbi Öncesi Uyarı!

    Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi sarı kırmızılı takımın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, NTVSpor'a özel açıklamalarda bulundu.

    Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi sarı kırmızılı takımın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, NTVSpor'a özel açıklamalarda bulundu. Albayrak, Beşiktaş'ın beraberlik için sahaya çıkabileceğini ancak Galatasaray'ın mutlak kazanması gerektiğini söyledi.



    Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş derbisi öncesi NTVSpor'a özel açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

    ''Çok önemli bir derbi. Gönül isterdi ki bu derbiye gelene kadar 5 puan kaybetmeseydik. Kayserispor ve Çaykur Rizespor karşısında 5 puan kaybetmeseydik bu maça liderlik için çıkacaktık. Beşiktaş beraberlik için oynayabilir ama biz bu tuzağa düşmemeliyiz. Galatasaray'ın kazanacağına inanıyorum. Sneijder, Selçuk gibi yıldızlarımız bu maç öncesi hazır hale geldiler. Şampiyonluk olmasa da ikincilik adına bu maç çok önemli.



    Galatasaray taraftarının stadı dolduracağını düşünüyorum. Maçta sakin kalmaları gerekiyor. Beşiktaş'ı da UEFA'da tur atladığı için tebrik ediyorum. Umarım finale doğru ilerlerler. Beşiktaş'ın da taraftarları bu maça gelecektir. Beşiktaş, Vodafone Arena'da bizi çok iyi karşılamıştı, inşallah biz de aynı şekilde ağırlarız.



    ''TUDOR'U ÇOK BEĞENİYORUM''



    Tudor'un gelmesinin muhakkak bir artısı olacaktır. Tudor'un azmi beni çok mutlu ediyor. Tam benim karakterime uyan bir hırsı var. Galatasaray'da çok başarılı olacağını düşünüyorum. Çok beğendiğimi önceden de söylemiştim. Beşiktaş karşısında başarılı bir sonuç alacağını hem ümit ediyorum hem de bekliyorum.



    İngiltere'de, Almanya'da tribünlere bakınca kıskanıyorum. Biz de liderin maçına bakıyoruz, tribünler yine boş. Kazanırsak puan farkı 4'e düşecek. Bu ligde 4 puan hiçbir şey. Galatasaray, şampiyonluğun ciddi bir ortağı olacaktır.



    ''BRUMA'DAN ÇOK ŞEY BEKLİYORUM''



    Bruma'nın ilk maçta soldan inip attığı gol muhteşemdi. Bruma'dan yine bir şeyler bekliyorum. Rize maçında yoktu, bu da onu hırslandırmıştır. Galatasaray'ın kadrosu, hiçbir takımın kadrosundan geri değil. Bir hataya kurban gitmedikçe Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum. Şenol hoca kardeşim gibidir. Beşiktaş'ta da çok iyi oyuncular var. Beşiktaş beraberliğe oynayabilir ama biz kazanmak için oynamalıyız. İnşallah maçtan sonra şarkılar söyleyerek stattan ayrılırız. Maç sonunda iki takım taraftarları el ele olsun, kardeşçe ayrılsın.



    Geçen gün Valencia - Real Madrid maçını izledim. Oradaki hakem hatalarını gördükten sonra bizimkileri baş tacı yapmalıyız. Real Madrid'e ne kadar yardımcı oldular, görmeniz lazımdı. Allahtan Valencia 2-1 yendi o maçı. Onları gördükten sonra bizim hakemler çok başarılı geldi. Allah hepsinden razı olsun. Hakemlerin adaletli davranacağından bir kuşkum yok.''

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Abdurrahim Albayrak Galatasaray Beşiktaş Bruma Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title