Haberler

Nurcan Şanlı Biyografisi

Nurcan Şanlı
Doğum YeriKayseri / Türkiye
Doğum Tarihi4.08.1968

Nurcan Şanlı Kimdir ?

04 Ağustos 1968 yılında, Kayseri'nin Sarız ilçesinde doğdu.

İlk ,Orta ve Lise öğrenimini Kayseri’de bitirdi.Trakya Üniversitesi Eğitim Yüksek Okulu Sınıf öğretmenliği bölümünden 1991 yılında mezun oldu.

1991 yılında Şanlıurfa Sırrın İlköğretim okuluna öğretmen olarak atandı. 2 sene Şanlıurfa’dan öğretmenlik yaptıktan sonra 1993’te İstanbul, Esenyurtta bulunan Yenikent ilköğretim okuluna atandı.Sınıf öğretmenliği yaptığı dönemde ayrıca idareci olarak da görev yaptı.

1997 Yılında öğretmenlikten ayrıldı.

1998 yılında Bahçeşehir’in belde olması ile birlikte Cumhuriyet Halk partisi Bahçeşehir CHP kurucu üyeliği yaptı.

1999 yılınca CHP kurucu meclis üyeliği görevlerinde de bulunan Nurcan Şanlı 2000 – 2002 yılları arasında başarılı çalışmalarından dolayı İstanbul İl yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

5 yıl örgütü ile birlikte başarılı çalışmalar yaptıktan sonra 2010 yılında Kurultay delegeliğine seçildi. 33. olağan kurultay delegeliği yaptı

15. Olağanüstü Kurultayında, Parti Meclisi, Bilim ve kültür platformunda aday gösterildi.

Son olarak da Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolları, MYK üyeliği ve genel saymanlığı yaptı.

Cumhuriyet Halk partisinin bütün organlarında görev yapan Nurcan Şanlı bu çalışmalarının yanı sıra sivil toplum örgütlerinde de özveri ile çalışmalarına devam ediyor.

Kadın adaylarını Destekleme Derneğinde ve Bahçeşehirliler Derneğinde çalışmalar yapmaktadır. Çağdaş yaşamı destekleme derneğinin çalışmalarına aktif olarak hali hazırda destek vermektedir.

İzmir Batısöz gazetesi ve İstanbul’un yerel gazetesi olan Manşet Gazetesi’nde de makale yazarlığı yaptı.

Nurcan Şanlı evli ve bir çocuk annesi.

title