Haberler

99 Hes'in 3'ü Antalya'da Açılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın Ankara Arena Spor Salonu’nda törenle açılacak olan 99 Hidroelektrik Santralinden 3’ü Antalya’da hizmete girecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın Ankara Arena Spor Salonu'nda törenle açılacak olan 99 Hidroelektrik Santralinden 3'ü Antalya'da hizmete girecek.

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenecek törenle açılacak olan 99 Hidroelektrik Santralinden 3'ünün Antalya'da hizmete gireceğini söyledi.

Hidroelektrik Santrallerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından hizmete açılacağını belirten Özgür, "Hizmete alacağımız Hidroelektrik Santralleri Gümüşdamla mahallesinin 3 kilometre kuzeyindeki Değirmen regülatör ve HES projesi, Alanya'nın Gevne Çayı üzerinde üretim lisansı alınan ve 2009 yılında inşaatına başlanan Yalnızardıç Barajı ve Berat HES İnşaatı ve Konyaaltı'nın Hisarçandır mahallesinin 2 kilometre güneyinde Çandır Çayı üzerindeki Çandır-1 Regülatör ve HES projesi" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Antalya HES Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title