Haberler

93 Yaşındaki Yaşlılara Cumhuriyet Ziyareti

Bandırma Kaymakamlığı Cumhuriyetimizin 93. kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde Bandırma’da 93 yaşında olan 24 yaşlı vatandaşı evlerinde ziyaret ederek, çeşitli hediyeler sundu.

Bandırma Kaymakamlığı Cumhuriyetimizin 93. kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde Bandırma'da 93 yaşında olan 24 yaşlı vatandaşı evlerinde ziyaret ederek, çeşitli hediyeler sundu.

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel önderliğinde gerçekleştirilen projede 1923 doğumlu olan ve 93 yaşında bulunan 24 yaşlı vatandaş Kaymakam Tuncay Sonel, Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, Nüfus Müdürü Mehmet Ömer Konur tarafından ikametlerinde ziyaret edildi. İlk ziyaret Bandırma'da yaşayan ve eşi vefat etmiş olan 1923 doğumlu Ruhiye Poyraz'a yapıldı. 93 yaşında olan Ruhiye Poyraz'a hatırını ve sağlığının durumunu soran Kaymakam Sonel, Cumhuriyetle yaşıt olan Ruhiye Poyraz ile uzun süre sohbet etti. Çocukluk yıllarını ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefat ettiği 1938 yılında yaşadıklarını anlatan Poyraz, Kaymakam Sonel ve Protokol mensuplarına ziyaretleri için teşekkür etti. Kaymakam Sonel de ziyaret ettiği evlerdeki yaşlı vatandaşlara birer buket çiçek ve çikolata, kolonyadan oluşan hediyeler takdim etti. Sağlık kontrolünden geçirilen Cumhuriyet yaşıtları ile sohbet ederek gönüllerini alan Kaymakam Tuncay Sonel" Cumhuriyet'in 93. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehrimizde ikamet eden 1923 doğumlu vatandaşlarımızı Nüfus Müdürlüğümüz kanalıyla tespit ettik. Geçen yıl 32 olan yaşıtlarımız bu yıl 24 düştü.Amacımız başımızın taşı olan Cumhuriyet yaşıtlarımıza devletimizin sıcaklığını ve şefkatini göstererek gönüllerini almak. Başta Cumhuriyet yaşıtlarımız olmak üzere, engeli olan vatandaşlarımıza, yetim, öksüz, şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve tüm halkımızın şimdiden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum"dedi.

HA-Y) - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haydar Kılıç Tuncay Sonel Mehmet Ömer Bandırma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
title