Haberler

903 Çocuk Sünnet Ettirildi

Malatyalı işadamı Reşat Erdoğan, 5 Eylül’de düzenlenecek olan sünnet şöleni kapsamında 903 çocuğu sünnet ettirdi.

Malatyalı işadamı Reşat Erdoğan, 5 Eylül'de düzenlenecek olan sünnet şöleni kapsamında 903 çocuğu sünnet ettirdi.

İş adamı Reşat Erdoğan, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Malatya'da 903 çocuğu sünnet ettirdi. 903 çocuğun sünnet işlemi Malatya Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirildi. İşadamı Reşat Erdoğan, Hastane yönetimi ve personellerine, sünnet işlemindeki duyarlılıkları ve ilgilerinden dolayı plaket takdim etti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Malatya Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Vahap Boztepe, Malatyalı hayırsever işadamı Reşat Erdoğan tarafından yapılan organizasyon kapsamında 903 çocuğun sünnet edildiğini söyledi.

Boztepe, Erdoğan'ın 'sünnet şöleni' adı altında büyük bir organizasyon düzenlediğini ifade ederek, "İşadamı Reşat Erdoğan tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında hastanemizde 903 çocuk sünnet edildi. Bu çok büyük bir rakam. Festivallerde 40-50 çocuk sünnet ettirilir ama 903 çocuk ciddi bir rakam. İlk defa böyle bir sünnet yapıldı. Bu vesileyle şunu da gördük ki, özellikle düğün merasimi nedeniyle Malatya'da sünnet olamayan çok sayıda çocuk varmış. Düğün olayı sosyal bir gereksinim haline geldi. Aileler çocuklarına sünnet düğünü yapamayacaklarından dolayı sünnetleri geciktiriyorlar. Böylece ileri yaşlara kadar sünnet olamayan çocukların olduğunu görüyoruz. Sağ olsunlar işadamı Reşat Erdoğan'ın düzenlediği organizasyon kapsamında 903 çocuk sünnet ettirildi" dedi.

İşadamı Reşat Erdoğan ise, 903 çocuğun sünnet ettirilmesinde emeği geçen hastane yönetimi ve personellerine teşekkür etti.

Malatya Devlet Hastanesi yönetim ve personellerinin 903 çocuğun sünnet ettirilmesine üstün bir emek verip, titiz bir çalışma yürüttüklerini kaydederek, emeği geçenlere şükranlarını sundu.

Erdoğan, 903 çocuğun sünnet ettirilmesinde emeği geçen hastane yönetimi ve personellere teşekkür plaketi verdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Boztepe Malatya Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title