Haberler

9 Yıl Önce Kaybolan Kişinin Cenazesi 'Kimsesizler' Mezarlığında Bulundu9 Yıl Önce Kaybolan Kişinin...

Adana'da çobanlık yaparken 9 yıl önce kaybolan 50 yaşındaki Mehmet Taşgir'in cenazesi, polisin yaptığı çalışmanın ardından kimsesizler mezarlığında bulundu.

Adana'da çobanlık yaparken 9 yıl önce kaybolan 50 yaşındaki Mehmet Taşgir'in cenazesi, polisin yaptığı çalışmanın ardından kimsesizler mezarlığında bulundu. Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kayıp Şahıslar Büro Amirliği, kent merkezindeki kayıp kişilerin bulunması için 5 kişilik özel ekip kurdu. 2005 yılında Yüreğir İlçesi'nde çobanlık yaparken kaybolan ve ailesinin kayıp başvurusunun ardından çalışmalara rağmen bulunamayan Mehmet Taşgir'in dosyası da ekipler tarafından incelemeye alındı. Ekipler, daha önce ölü bulunan ve üzerinden kimlik çıkmayan kişilerin kimsesizler mezarlığına gömülmeden önce çekilen fotoğraflarıyla, kayıp Mehmet Taşgir'in sağlık fotoğraflarını karşılaştırdı. 9 yıl önce bulunan bir cesedin burun, kulak ve alnındaki izlerle, Mehmet Taşgir'in fotoğrafları arasında benzerlikler yakalandı. Taşgir'in ailesine haber veren ekipler, fotoğrafları gösterdi. Yakınlarının benzetememesine rağmen baba 76 yaşındaki Tevfik Taşgir'den alınan DNA örneği, kimsesizler mezarlığına defnedilen bu kişinin DNA'sıyla uyuştu. Çocuklarının cenazesinin bulunmasıyla üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan baba Tevfik ve üvey anne Makbule Taşgir gözyaşlarına boğuldu.

'ARTIK DUA EDEBİLECEĞİMİZ BİR MEZARI VAR'

Üvey oğlunun bulunmasıyla buruk bir sevinç yaşadıklarını belirten Makbule Taşgir, En azından gideceğimiz, dua edebileceğimiz bir mezarı var. Öz annesi değilim ama öz çocuğum gibi sahip çıkardım. 9 yıl boyunca nerededir Ne yapıyordur diye merak içerisindeydik. Bunca yıl aradık kendisini ama bulamadık. Oğlumuzun mezarıyla teselli bulduk. Cesedinin bulunduğu haberi gelince, sanki daha dün ölmüş gibi geldi. Maddi imkanım yok ama en azından mezarının etrafını demirle çevireceğim. Polislere çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Bayramlarda kandillerde en azından gideceğimiz bir mezarı var artık.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Yüreğir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title