Haberler

19 Yaşındaki Gencin Parasına Bloke Koyduran Şarkıcı Nez'e Tepki Yağıyor

Güncelleme:

Nez, yıllar önce çalıştığı Q Jazz Bar'a alacak davası açmıştı. Davayı kazanan ünlü şarkıcı, mekanın sahipleri öldüğü için oğullarına haciz gönderince sosyal medyada tepkilerin hedefi oldu.

Ünlü şarkıcı Nez, altı yıl önce, kendisini şöhrete kavuşturan Q Jazz Bar'ın şu an hayatta olmayan sahipleri Mehmet Ali Açılmış ile Esen Açılmış'a alacak davası açmıştı.

EMEKLİ MAAŞINA TEDBİR KOYDURDU

Bu dava, geçtiğimiz günlerde sonuçlandı; Nez'in, 518 bin liralık borcunun tahsil edilmesine karar verildi. Karar sonrası ünlü şarkıcı, ölen çiftin oğulları Ali Açılmış'ın anne ve babasından kalan emekli maaşına tedbir koydurdu.


"NEZ ABLA NE OLUR BLOKEYİ KALDIR"

Tedbir sonrası Nez'e ulaşan 19 yaşındaki Ali Açılmış; eniştesi ve halasıyla birlikte yaşadığını, babasının arkadaşının sağladığı bursla geçindiğini ve parasız kaldığını söyledi. Ali Açılmış, "İnsan bunu düşmanına yapmaz. Cebimde para yok. Nez Abla ne olur blokeyi kaldır" diye konuştu.


"BU BİR YALANDIR"

Nez ise Açılmış'ın açıklamasına şöyle karşılık verdi: "Hiç kimsenin emekli maaşına bloke koydurtmadım. Bu bir yalandır ve hiç hoş bir şey değil. Dava, anne ve babası hayattayken sonuçlandı. Bu tarz konularda duygu sömürüsü olarak kullanılmak istemiyorum."

YÜZLERCE ŞİKAYET

19 yaşındaki gencin sitemi sonrası sosyal medyada hakaret ve tehdide maruz kalan ünlü şarkıcı, bu sözlerin görüntülerini delil olarak savcılığa sundu, yüzlerce hayranından şikayetçi oldu. Bu şikayet sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Kaynak: Sabah)



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nez Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

okuyucu:

BEN O COCUGUN HABERİNİ İZLEDIM ÇOK MAĞDURDU İNSANLIK KALMAMIŞ.

6
12
yanıtYanıtla
YALANCI.:

Sümsük gibi onursuzca sürekli borcla yaşa sonrada bunları ödeme bide bu kendin gibi pislikleri savun.Kraliçesin Nez sakın alacağını bırakma.

15
1
yanıtYanıtla
AYHAN:

Eskiden internet yokken Nezin klibi çıksın diye kral tv de 1 saat beklerdim

11
3
yanıtYanıtla
atamer:

sağ elin pazu yapmıştır herhalde

yanıt1
yanıt2
ADALET:

Duygu sömürüsü borçla yaşasınlar ödemeye gelince ağlaşsınlar yatıcak yerleri yok fare gibi üreyip borçlanırlar,arkandayız Nez..

8
6
yanıtYanıtla
GİZEM:

ALACAĞI VARSA ALIR. GENÇ DELİKANLI OLAYLARLA ALAKAM OLMADIĞI HALDE DEMİŞ O ZAMAN MİRAS REDDİ DE YAPSAYDI BORCU ÖDEMEK ZORUNDA KALMAZDI. AJİTASYON YAPARAK BİR ŞEY OLMAZ. NEZ HANIMIN HAKKI OLMASAYDI ZATEN MAHKEME ONUN LEHİNE SONUÇLANMAZDI. MİLLET UYANIK OLMUŞ İKİ AĞLA BİTTİ GİTTİ :) BEN NEZİN YERİNDE OLSAM BU GENCE TAZMİNAT DAVASI AÇARDIM RESMEN KARALAMA KAMPANYASI !

9
2
yanıtYanıtla
YAZIKLAR OLSUN:

İŞ NEZLE OLURSUN NEZ.

7
3
yanıtYanıtla
Hayri:

Haberin başlığı zaten kafadan nez i infaz etmiş (19 yaşındaki genç)bide cıbıl foto koydunmu yetti gari ne kadar ezik varsa basar küfürü, noolmuş alacağı varmış takibe sokmuş bağış mı yapsaydı varsa alır yoksa bekler bu kadar basit vızıklamaya gerek yok

8
1
yanıtYanıtla
SEDAT:

Abi Nezin göğüsler 100 lük

6
3
yanıtYanıtla
CAHİT:

Nez bambaşkaydı

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title