Haberler

Batman'da 9 Yaşındaki Çocuğun Boğazından Sülük Çıktı

Güncelleme:

Batman'da kaynak sudan içen 9 yaşındaki Yusuf Uluhatun isimli çocuğun boğazına 5 santimetrelik sülük yapıştı.

Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Yemişli köyünde, kaynak sudan içen 9 yaşındaki bir çocuğun boğazına 5 santimetrelik sülük yapıştı. Hastaneye kaldırılan çocuğun boğazındaki sülük, yapılan operasyonla çıkarıldı.

BOĞAZINA SÜLÜK KAÇTI

Edinilen bilgiye göre olay, Gercüş'e bağlı Yemişli köyünde meydana geldi. Köy çıkışında bulunan ve tarla sulamak için kullanılan kaynak sudan içen Yusuf Uluhatun'un (9) boğazına 5 santimetrelik sülük kaçtı. Kısa süre sonra fenalaşan Yusuf Uluhatun, yakınları tarafından Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

NEFESİNİ KESTİ

Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Uluhatun'un boğazına yapışan sülüğün kan emerek şiştiği ve nefes almasını engellediği görüldü.

OPERASYONLA ÇIKARILDI

Anestezi yapılmasının ardından sülük, bulunduğu yerden endoskopi yardımı ile tek parça halinde çıkarıldı. Uluhatun, yapılan operasyonun ardından gözlem altına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yemişli Gercüş Batman Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

tonik:

köylerde pinarlardan su icerken dikkatli olmak gerek sülükler gözle farkedilmeyecek Kadar Kücük olabilir kan emdikce 10-20kat büyüyebilir ..dikkat..

12
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title