Haberler

Ulusal Bilecik Tiyatro Festivalinde, Olacak Şey Değil Oyunu Sahnelendi

Güncelleme:

Bilecik Belediyesinin bu yıl 9. sunu gerçekleştirdiği Ulusal Bilecik Tiyatro Festivalinde, Tiyatro Dünyası tarafından "Olacak Şey Değil" adlı oyun sahnelendi.

Bilecik Belediyesi'nin bu yıl 9'uncusunu gerçekleştirdiği "Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali"nde, Tiyatro Dünyası tarafından "Olacak şey değil" adlı oyun sahnelendi.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar ve 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanı Albay Mehmet Yiğit ile sanatseverlerin izlediği oyunda, Berke Hürcan, Can Törtop, Ümmühan Kıldiş, Bülent Keser, Can Mutluca, Ferhat Balaban, Hande Melek, Demet Erdem, Fevzi Erden ve Belkis Tuğcu, rol aldı.

Michael Cooney'in yazdığı ve Can Törtop'un yönettiği 2 perdelik oyunda, işsiz kaldığı halde bunu karısına itiraf edemeyen bir adamın, eski kiracılarının üzerinden işsizlik parası almaya başlaması ve bunu türlü yalanlarla devam ettirerek çevresindekileri de bu oyunun içine çekmesi anlatıldı.

Etkinlik sonunda, Yağcı, oyunculara teşekkür ederek, plaket verdi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Şeyh Edebali Selim Yağcı Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title