Haberler

9 Mart'ta Değişimin Kapıları Açılıyor

Güncelleme:

Yaşam Kodu Analisti ve Günerji Uzmanı Mehmet Aktürk, ''Mart 2016 Günerji Takvimini'' hazırladı.

Yaşam Kodu Analisti ve Günerji Uzmanı Mehmet Aktürk, ''Mart 2016 Günerji Takvimini'' hazırladı.

RAKAMLARIN DİLİ

Derinliğine etkileri olan bitişlerle gelen maddi ve manevi değişim ve zenginlikler
9 Mart 2016 oldukça önemli bir tarih. Bugün bir güneş tutulması olacak. Bunun numerolojik açıklaması için önce günün tarihinin sayısal açılımı: Günün toplam enerjisi 9 + 3 + 9 = 21(3) ediyor. 21 en sade haliyle 3 demektir. 21 aslında 3 tane yediden oluşan bir bütüntür. 3 sayısı ne kadar yüzeyselse 7 sayısı o kadar derindir. 3 sayısı düzenleyici, açık ve görünür , yaşam enerjisi dolu ve sıcakken, yedi sayısı soğuk, yalnız , radikal, geleneksel ve alışkanlıklarla ilgilidir. 9 sayısı da bitişler, bilgelik, sevgi ve zenginliğin temsilidir. Bütün bunları toparlayarak şunu söyleyebiliriz:

BİLGELİĞİN VE ZENGİNLİĞİN SAYISI

Bilgeliğin ve zenginliğin sayısı olarak anılan 9 , bitişlerin oldukça derin etkileriyle yaşamımızda maddi ve manevi zenginliğin oluşabileceğini gösteriyor. Bunu tutulma sonrasındaki 6 ay boyunca deneyimleyebiliriz. Bu maddi ve manevi zenginlik tabi ki durup dururken oluşmayacak. Bunun için öncelikle yaşamımızda işe yaramayan duygu, düşünce ve inançlardan kendinizi özgürleştirmeniz gerekir. Geçmişin duygusal yükünden kurtulup sırtınızdaki ağır küfeyi bıraktığınızda daha rahat ilerleyebilirsiniz. Bu alışkanlıkları kaldırmayı da içeren ciddi bir değişimdir. Alışkanlık sizin konfor alanınızı terk ettirecek ve doğal olarak kendinizi ifade edebilecek hale gelmenizi sağlayacaktır. Tüm bunların ardında sizin bunu ne kadar yapıp yapmak istemediğiniz yatmaktadır.

NELERDEN VAZGEÇEBİLİRSİNİZ?

Nelerden vazgeçebilirsiniz bu süreçte biraz düşünmek gerekiyor. Yaşamınıza çekidüzen vermek yada denge merkezinde kendinizin olduğu bir yaşamımı hayal ediyorsunuz o zaman şunu hatırlayın sadece hayal etmekle bu olmaz. Bunun bir bedeli var. Öncelikle bu bedeli ödemeye hazır mısınız ? Hazır değilim diyenler varsa tavsiyem hazır olmanız ! İstesenizde istemesenizde etrafınızda her şey değişiyor olacak! Siz seçimlerinizi yapmazsanız o zaman sizin adınıza seçimler yapılacaktır. İçinde sizin olmadığınız seçimler.

İSTİYORUM DEMEKLE İSTEĞİNİZ GERÇEKLEŞMİYOR

Sahip olduklarınızın kıymetini bilmek ve neleri bırakacaksınız sonra yerine neler koyacaksınız bunları tespit etmek ve bu tespitin sonrasında seçimlerinizi yaparken harekete geçmek. İşte süreç o kadar yoğun ki bu süreçte düşünmek ve planlamaktan biraz daha fazlası var. Hayallerinizin ete kemiğe bürünmesi, maddi ve manevi olarak bunun gereksinimleri... Ne kadar istiyorsunuz ve ne kadar tutkulusunuz. İstiyorum demekle olmaz, bunu göstermeniz gerekiyor. Yani kendinizi ortaya koymanız ve yapmadıklarınızı yapmanız, korkularınız varsa bunlarla yüzleşmeniz ve hatta hiç olmadığınız kadar cesur olmanız. Değerlilik ve yeterlilik boyutuyla kendinizle yüzleşmeye hazır mısınız? Hazırım diyorsanız işte şimdi sizin zamanınız.

ESKİYLE VEDALAŞMA ZAMANI

Kendinizi bulmak ve yeniden bir yola koyulmak, hayalleriniz için eskiyle vedalaşmak ve yeniye yer açmak için vazgeçmek. Tüm konforunuzu bozarak kendinizi bulacak ve yaşama yerleştirecek , kolayı yada zoru sizin ne kadar istediğinizin ve tutkulu olduğunuzun belirlediği muhteşem bir zaman. Dengenin tamamen kaybolduğu ve yeni dengeler için işe yaramayan tüm duygu ve düşüncelerin, inançların değiştirildiği ve toz duman içinden yüreğinizin sesi ve içsel bilgeliğinizle oluşacak yeni bir yaşamın kapılarını açmak için cesaret, bu cesareti destekleyen tutkulu bir yürek... O yüreğe bilge bir ruh gerek.

9 MART 2016 İÇİN OLUMLAMA

Ben değerli ve özelim. Değişen durumlar, yaşamımı renkli kılarak hakettiğim o muhteşem ve canlı hayatı yaşamama vesile oluyor. Yüreğimin ve ruhumun ışığı ile aydınlanan yolda ne yapacağımı ve nereye gideceğimi biliyorum.

Kaynak: Mynet





Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Mehmet Aktürk Astroloji Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (1)

Ruya:

Biraz saygı ya. Sizin gibi soytarılık yapmıyor burada mesleğini icra ediyor. SAYGI

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title