Haberler

9 Kişinin Katil Zanlısından Şok Telefon: Oluk Oluk Kan Akacak

Güncelleme:

Gaziantep'te önceki gece 4, sabah saatlerinde ise 5 kişi olmak üzere 9 kişiyi öldürdüğü ileri sürülen firari zanlının aile fertlerini telefonla arayarak, "Oluk oluk kan akacak, kökünüzü kazıyacağım" diyerek tehdit etmesi üzerine tüm aile fertleri polis tarafından koruma altına alındı.

ÖNCE 4 KİŞİYİ SONRA DA 5 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Dün gece saatlerinde Düztepe Mahallesi'nde boşanmak isteyen karısının evini basarak 4 kişiyi öldüren ve sabah saatlerinde ise Sam Mahallesi'nde aynı aileden 5 kişinin silahla öldürülmüş halde bulunması ile ilgili aranan Yusuf T.'nin, amcası Mustafa T.'yi ailesiyle birlikte öldürdükten sonra diğer aile fertlerini arayıp, "Hepinizin kökünü kazıyacağım" dediği iddia edildi. Ayrıca katil zanlısı Yusuf T.'nin babasını da arayarak küfür ettiği ileri sürüldü.

HABERİ ALDI İSTANBUL'DAN GELİP ÖLDÜRDÜ

Katil zanlısı Yusuf T.'nin İstanbul'da yaşadığı ve garsonluk yaptığı, boşanmak isteyen eşinin, amcasının oğluyla evlendirilmek istenmesi üzerine İstanbul'dan gelerek cinayetleri işlediği iddia edildi. Katil zanlısı Yusuf T. halen firarda olup, güvenlik güçleri tarafından her yerde aranırken, 5 kişilik ailenin cenazeleri ise Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

POLİS AİLEYİ KORUMA ALTINA ALDI

Öte yandan, gece saatlerinde katliamın yaşandığı Düztepe Mahallesi 18 Nolu Sokak'ta ise olayın ardından sessizlik hakim oldu. Polis ekipleri tehdit telefonu üzerine yeni cinayetlerin işlenmemesi için tehdit altında olan tüm aileyi güvenli bölgelere taşıdığı belirtildi. Gaziantep Adli Tıp Kurumu önünde cenazeleri bekleyen diğer yakınları da polis otolarına bindirilerek, güvenli bölgeye taşındı.

NELER YAŞANMIŞTI

Gaziantep'te dün gece yarısı resmen bir facia yaşandı. Yusuf T., boşanmak isteyen 21 yaşındaki eşi Tuba T.'nin kaldığı 39 yaşındaki teyzesi Şenel Çakmak'ın evini bastı. Yanındaki tüfeği ateşleyen Yusuf T., eşi Tuba, teyzesi Şenel Çakmak ile evde bulunan 16 yaşındaki Ahmet Çakmak ve 23 yaşındaki Duran Taş'ı öldürdü, isimleri öğrenilemeyen 2 kişiyi de yaraladı.

AYNI AİLEDEN 5 KİŞİ DAHA ÖLDÜRÜLDÜ

Yusuf T.'nin boşanmak isteyen eşi Tuba T. ve 3 yakınını pompalı tüfekle öldürüp kaçmasından sonra, kent merkezine 6 kilometre uzaklıktaki Sam Mahallesi'nde soyadları T. olan 5 kişi daha öldürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Gaziantep İstanbul 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (91)

Dörtyolll:

Helal olsun adama

10
29
yanıtYanıtla
sincap:

silah cekmenin kahramanlik oldugu gösterilen diziler oldugu sürece normaldir. . . . . .

27
7
yanıtYanıtla
üzülü yorum:

Ne yazık ki ; memlekette adam vurmak, kuş vurmaktan daha kolay hale geldi. . .

30
1
yanıtYanıtla
TURK ALI:

HERKESIN ELINDE BIR SILAH , ESKI AMERIKAN KAVBOYLARINDAN FARKIMIZ YOK GERCI MILLET VEKILLERIDE KAVBOY ONLAR TASIRSA VATANDAS GERIMI KALIR ? UYGUNSUZ SILAH YONTEMI TURKIYENIN CIDDI BIR SORUNUDUR ,

yanıt6
yanıt0
Bir can:

OLUK OLUK SOZU KİMDEN ORNEK ALİNMİS ACABA. CANİ URETİYORUZ

28
2
yanıtYanıtla
fırat:

sedat pekerden esinlenmiştir oda diyordu ya oluk oluk kan akacak diye

23
7
yanıtYanıtla
Kadir:

Sedat peke Nasil ornek oluyor goruyor musunuz!!!! Oluk oluk kan aka. . . . . . .

17
12
yanıtYanıtla
türk:

o dedigin zat milettin kafasini zehirliyor, , aha sonra böyle seyler cikiyor

yanıt3
yanıt2
AVCITURK:

Atalar bosunami demis BIR YIGIDI KOTU AVRAD YIKAR DIYE, sen kocandan bosanmak iste sonrasinda amca ogluyla nikah hazirligi yap kadin eger seytansa melek gibi kocayida katil eder. ALLAH KADININ KOTUSUYLE KARSILASTIRMASIN HIC BIR MUMIN KARDESIMI.

15
13
yanıtYanıtla
Yaziklar olsun:

Ne hale geldik ne pis iyrenc bir toplum olduk. Her trafta hasta insan var , ulan bosaniyorsa zorla senin kolenmi olacak herkesin bacisi var.

25
2
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title